star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Hajdúszoboszló

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 360 m²

    telek

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó ház Hajdúszoboszló

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 360 m² telek

  • Kiadó ház Hajdúszoboszló

  • 75m²


Ár:

300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszló belvárosának közvetlen közelében, zöldövezeti részében, közel a Gyógyfürdőhöz, hosszabb távra kiadó egy 75 négyzetméteres, teljesen felújított családi ház, amely tökéletesen alkalmas apartman céljára, de akár munkásszállásként is ideális választás lehet!

Főbb jellemzők:

75 m² lakóterület
Modern, felújított állapot
Tágas, kényelmes elrendezés
A ház felújított, teljesen berendezett, helyiségei 2 szoba, fürdőszoba nappali-étkező-konyha, valamint a nappaliból megközelíthető, fedett terasz. Az ingatlan a mai igényeknek megfelelő, a közös helyiségekben hatalmas hűtőszekrény, sík-képernyős TV, teljesen felszerelt konyha várja a bérlőket.

Lokáció: A ház elhelyezkedése rendkívül előnyös: Hajdúszoboszló híres fürdővárosában, a belváros közelségében található, így könnyen elérhetőek a város főbb nevezetességei, bevásárlási lehetőségek és egyéb szolgáltatások. Debrecen mindössze 20 perces autóútra van, ami ideális azok számára, akik Debrecenben dolgoznak, de a nyugodtabb, vidéki életet keresik.
Ez a kiadó ház kiváló választás lehet mind apartmanként, mind pedig munkásszállásként, mivel mind a turisták, mind a munkavállalók számára kényelmes és nyugodt környezetet biztosít.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Elsősorban hosszú távú bérlők jelentkezését várjuk! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, kertrész, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, klíma, külső hőszigetelés, kertkapcsolat, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6719716


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


250 000 Ft

Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 80m²

320 000 Ft

Hajdúszoboszló

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 94m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6719716

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó hajdúszoboszlói (Hajdúszoboszló) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 4 000 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Gorzsás Zsuzsanna referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6719716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.