star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Balatonalmádi, Vöröshegy

  • 120 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 900 m²

    telek

Bérleti díj:

390 ezer Ft

Kiadó ház Balatonalmádi, Vöröshegy

  • 120 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 900 m² telek

  • Kiadó ház Balatonalmádi, Vöröshegy

  • 120m²


Ár:

390 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Kaució
2 havi
Minimum bérleti idő
12 hónap
Gépiesített
Van
Kisállat
Megegyezés szerint
Építés éve
2006
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Egyéb extrák
Medence, Kültéri konyha
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

2024. októbertől , maximum 2 főnek kiadó Balatonalmádiban a Vöröshegyen található kis házikónk. Csodás panoráma, csend, nyugalom, a kedves kis házikó igazi búvóhely a mindennapok rohanása elöl. Távol az autók zaja, 25 perc gyalog a hegyről a belváros. Az ingatlan az erdő alatt, a szőlőhegyben található, kiváló kirándulóhelyekkel és a Balatoni kerékpárút is a közelben van. A háznak a Vöröshegyi ( majd murvás bekötőút) illetve a Szömörce ( murvás út) utcáról is van bejárata. Teljesen különálló autó bejárattal, kerítéssel rendelkezik.

Parkolni  a ház előtt vagy az udvaron lehet.

A ház két szintes. Földszint és tetőtér.

A fagerendás földszinten van a teljesen, utolsó kiskanálig felszerelt konyha spájzzal, étkező, nappali, gardrob,fürdő zuhannyal, mosókonyha mosógéppel, szárítógéppel és a külön WC helyiség. Hűvösebb napokon a gáz fűtés mellett egy hangulatos cserépkályha is biztosítja a meleget a házban. A földszinthez tartozik egy fedett terasz is.

A tetőtérben egy előtér van kis asztallal, egy kis kádas fürdő, WC vel és két szoba. Az egyik szobában egy kis méretű francia ágy van szekrénnyel, komóddal. A másik szobában egy francia ágy és komód található. Ehhez a szobához tartozik egy nagy terasz is, melyről  a hátsó udvar és a medence is megközelíthető.

A pince előtti fedett részben egy kemence és egy sparhelt várja a főzőcskézés szerelmeseit., mindez egy diófa árnyékában, ahol szalonna sütő is van.

Dohányzás a házban nem megengedett.

Kistestű, jól szocializált kedvenc hozható ha a gazdi felelősséget vállal érte.

Ügyvéd által írt és ellenjegyzett Bérleti szerződés, közjegyző általi hitelesítés.

2 havi kaució szükséges.

A Bérleti díj tartalmazza a havi rezsi díjat is ( kivéve Wifi, azt a Bérlő intézi saját igényeinek megfelelően) Számlát tudok adni a Bérleti díjról.

 


Elhelyezkedés

8220, Balatonalmádi, Vöröshegy, Szömörce utca 27

Helyrajzi szám: 10454


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6714112


HASONLÓ INGATLANOK


490 000 Ft

Balatonalmádi

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 75m²

+36 30

Ingatlannet kód: 6714112


Az általad megtekintett kiadó Balatonalmádi, vöröshegyi (Szömörce utca 27) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 900 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház bérleti díja 390 ezer Ft, négyzetméter ára 3 250 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fáth Szilvia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6714112. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi, Vöröshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.