star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Ásotthalom

  • 400 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 6 000 m²

    telek

Bérleti díj:

450 ezer Ft

Kiadó ház Ásotthalom

  • 400 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 6 000 m² telek

  • Kiadó ház Ásotthalom

  • 400m²


Ár:

450 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
2
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Ásotthalom mellett, újszerű, 2000.évben épült, KASTÉLY JELLEGŰ, 5 épületből álló /ebből 4 épület kiadó!!!/tégla, vegyes és gerendából, autentikus stílusban, főleg faanyag és kő felhasználásával épült és berendezett, több szobás, több fürdőszobás, nagy közösségi termekkel kialakított tanya- kúria, 4 fúrt kúttal, kb. 200 m2 /20x10m/ alapterületű halastóval, 10.000 m2 alapterületű (ebből kb. 6000m2 kiadó) körülkerített, 3 nagykapuval ellátott telken kiadó.
A tanya fás, erdős környezetben van, kb. 2 km az 55. ( bajai) úttól. A tanyához jól járható homokút vezet. Legközelebbi szomszédok kb. 4-500 m találhatóak.
A nyílászárókat a környezetbe beillő jó minőségű - faanyagú ajtók és hőszigeteléssel ellátott boltíves ablakok képezik. A padlózat az épület stílusának megfelelő kő járólappal borított. A tetőtérbe vezető lépcsők masszív gerenda korlátokkal, tartóoszlopokkal és fa anyagú taposókkal ellátott. Az ingatlan használóinak jó hangulatáról a környék akácos erdeje, az udvarban található halastó partján kialakított napozóterasz és a rendezett tanyakert-udvar és épületei nyújtotta számtalan kikapcsolódási lehetőség gondoskodik.
A tanya udvar parkosított, locsolórendszerrel kiépített, termő diófákkal és tűlevelűekkel , díszcserjékkel, virágokkal teleültetett.
Az ingatlant inkább egy KASTÉLYKERTNEK lehetne nevezni, amely a természetkedvelőknek (esetleg vendégeknek) a tanyaturizmus igényeinek kielégítésére is teljes mértékben megfelel.
A tanya - kúria, bérlő részére állattartásra nem engedélyezett.
Jelenleg A TANYA FŰTÉSE CSAK RÉSZBEN MEGOLDOTT!, de a tulajdonos nem zárkózik el a radiátoros-cirkós megoldástól sem.


Elhelyezkedés

Ásotthalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5911232


+36 30

Ingatlannet kód: NET5911232

Az általad megtekintett kiadó Ásotthalomi tanya 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és félszoba). A tanyáról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 000 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A tanya bérleti díja 450 ezer Ft, négyzetméter ára 1 125 Ft. Az ingatlant Ács Ottó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5911232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ásotthalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.