star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 400 m²

    alapterület

Vételár:

433 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 400 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XIII. kerület

  • 400m²


Ár:

433 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

XIII. kerület Lőportárdűlő részén eladó egy nagyon jó adottságokkal bíró több, mint 400 m2 alapterületű üzlethelyiség.

Lokáció: A Dózsa György úti metró megálló csak pár perc séta, az üzlet azonban egy csendes mellékutcában helyezkedik el.
Közterületkapcsolat: A helyiségcsoportnak három közvetlen utcai bejárata van és az utca felé nagy felületű portálok néznek. Az alapterület jó része a földszinten helyezkedik el, de tartozik hozzá egy kb 100 m2 alapterületű pince is.Állapot: A burkolatok, a berendezések és a bútorok igényesen lettek megtervezve és kivitelezve, most is kitűnő állapotban vannak. Akár azonnal költözhető.
Funkció: A helyiségcsoport jelenlegi formájában kiskereskedelemre-nagykereskedelemre-iroda-raktár-cégközpont funkcióra alkalmas. Mind a vásárlók, mind a dolgozók igényeit kielégítő helyiségek rendelkezésre állnak. Valamennyi helyiség megfelelő természetes, vagy mesterséges megvilágítással és szellőzéssel rendelkezik.
Átalakíthatóság: Az épület vasbeton-vázas szerkezetű. A belső válaszfalak válaszfallapokból, gipszkarton szerkezetből és üveg szerkezetből készültek. Ezek szabadon elbonthatók, áthelyezhetők. Az alaprajz az egyéni igényeknek megfelelően variálható.
Érd: Csillag Tamás 06-30-337-1066

Referencia szám: UZ043093-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Botond utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6692244


+36 30

Ingatlannet kód: NET6692244


Az üzlethelyiségről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 433 millió Ft, négyzetméter ára 1 082 500 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Csillag Tamás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6692244. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.