star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XI. kerület

  • 252 m²

    alapterület

Vételár:

220 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XI. kerület

  • 252 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XI. kerület

  • 252m²


Ár:

220 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Eladó élelmiszerüzlet a XI. kerületben!

Az üzlet frekventált helyen van közel 724m2 telekterületen helyezkedik el. Jó parkolási lehetőség és közvetlen buszmegálló közelséggel rendelkezik.

Alapterület: 252m2 -270m2
• Üzlet: 120m2
• Raktár: 150m2
• Egyedi: 60m2

Az élelmiszerüzlet 35 éve folyamatos működését a bejáratott vásárlóközönség és az átmenő forgalom biztosítja.

A kereskedelmi egység nyereségesen működik, alkalmas a jelenlegi tevékenység folytatására vagy más kereskedelmi tevékenység működtetésére.

Az ingatlan fejlesztés estén ipari célű felhasználás esetén 3 – lakóingatlan estén 1 szinttel bővíthető.

Az eladási ár tartalmazza az üzletberendezését is.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása előre egyeztetett időpontban lehetséges, melyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését, további kérdéseivel kapcsolatban várom jelentkezését! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371649


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6690178


+36 30

Ingatlannet kód: NET6690178


Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 252 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 873 016 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant László István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690178. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.