star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tiszakécske

  • 283 m²

    alapterület
  • 600 m²

    telek

Vételár:

119,5 millió Ft

Eladó üzleti Tiszakécske

  • 283 m² alapterület
  • 600 m² telek

  • Eladó üzleti Tiszakécske

  • 283m²


Ár:

119 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2003
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Tiszakécske kertvárosias lakóövezetében eladó, egy 600 m2-es saroktelken lévő ingatlan, melyen két kétszintes épület kapott helyett. Tiszakécske a pihenni vágyók közkedvelt célpontja, közelében több fürdőhely fellelhető, a város igényesen kialakított, rendezett és nagyon sokat fejlődött az elmúlt másfél évtizedben. Kecskeméttől 36 km-re, Budapesttől 121 km-re található. Az összesen 181 m2-es 2003-ban épült főépület földszintjén, minden szükséges engedéllyel rendelkező pizzéria üzemel jelenleg, vendégtérrel, pulttal, konyhával és a szükséges kiszolgáló helyiségekkel, mosdó- és szociális helyiségekkel, fedett teraszokkal. A pinceszinten egy biliárdterem és két raktárhelyiség kapott helyet. Az épület fűtése gáz-központifűtéssel megoldott. A 33,4 m2-es tetőtérben, mely kívülről külön lépcsőn közelíthető meg, négy szoba, egy konyha, közlekedő, egy zuhanyzó és egy WC lett kialakítva, valamint egy hangulatos fedett terasz is kapcsolódik hozzá. A megfelelő hőmérsékletről klímák gondoskodnak. A másik, különálló kétszintes épületben, melyhez 18 m2-es garázs is tartozik, jelenleg 69 m2-en edzőterem működik a földszinten. A ~33 m2-es tetőtérben zuhanyzó, külön WC, öltöző, valamint egy szoba kapott helyet, ahol jelenleg fekvő szolárium üzemel. Az épület fűtése gáz konvektorokkal, hűtése klímával megoldott. A tetőtér elrendezése a fürdő és a WC kivételével elképzelés szerint módosítható, mivel a jelenlegi helyiségek gipszkarton falakkal lettek leválasztva. Mindkét épületben ipari áram rendelkezésre áll. Az ingatlan kiváló befektetési lehetőség, hiszen jelenleg is működő vállalkozásoknak biztosít helyet, de megvalósítható egy helyen a vállalkozás és a lakhatás is, hiszen a főépület földszintjén üzemelő étterem a megfelelő átalakításokat követően lakhatásra is alkalmassá tehető igény szerint. Az épületek műszaki- és építési tervdokumentációja rendelkezésre áll. Az ingatlan céggel együtt eladó.Bővebb információkért várom hívását.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Elhelyezkedés

Tiszakécske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6680961


Bázis IngatlanCentrum

Bázis IngatlanCentrum

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


99 990 000 Ft

Tiszakécske

  • Alapterület: 421m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6680961

Bázis IngatlanCentrum

Bázis IngatlanCentrum

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 283 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fűtés típusa cirkófűtés. A vendéglátói ára 119,5 millió Ft, négyzetméter ára 422 261 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Kapronczai Attila referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680961. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.