star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Siófok

  • 360 m²

    alapterület

Vételár:

380 millió Ft

Eladó üzleti Siófok

  • 360 m² alapterület

  • Eladó üzleti Siófok

  • 360m²


Ár:

380 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A Your Home eladásra kínál Siófokon egy kiváló elhelyezkedésű, kettő az egyben ingatlant és üzlethelyiséget!

Érdeklődés esetén kérem hívja az asszisztenst! Keresztes Katalin 06 20 412 9035

A beltér:

Az ingatlan közvetlenül az M7-es autópálya siófoki leágazásánál található, egy 762 m²-es telken, a kereskedelmi övezetben, amely számos üzleti lehetőséget kínál. Az ingatlan közvetlen szomszédságában találhatóak új üzletek, mint például egy Stihl márkaüzlet, bútoráruház és Szatmári fürdőszoba szalon. Néhány perc sétára gyorséttermek, egy Tesco áruház és bevásárlóközpont is elérhetőek. A telek kiváló parkolási lehetőséget biztosít több autó számára, és közvetlen bejárattal rendelkezik az autópályáról.

A telken található egy kétszintes épület, amely összesen 360 m² alapterületű, valamint alsó helyiségek, két garázs és egy műhely, amelyek össze vannak nyitva. Továbbá, különálló mosdó is rendelkezésre áll. Az ingatlan része egy 100 m²-es üzlethelyiség is, amely mind az épület, mind az üzlethelyiség jól látható az M7-es autópályáról.

Érdeklődés esetén kérem hívja az asszisztenst! Keresztes Katalin 06 20 412 9035

A környékről:

Az ingatlan közvetlenül az M7-es autópálya siófoki leágazásánál található!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6690531


+36 30

Ingatlannet kód: NET6690531


Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m². Az üzlethelyiség ára 380 millió Ft, négyzetméter ára 1 055 556 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Your Home Company hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.