star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Mindszent

  • 42 m²

    alapterület

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó üzleti Mindszent

  • 42 m² alapterület

  • Eladó üzleti Mindszent

  • 42m²


Ár:

15 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Mindszent központjában levő 42 m2-es földszinti üzlethelyiséget kínálom eladásra, ami tökéletesen alkalmas kisebb üzletek, irodák vagy szolgáltató helyszínek számára. 38 m2 + előtér + mosdó, WC. Az ingatlan 2005-ben épült társasház. Új nyílászárók, új réz villanyvezeték lett beszerelve, a tetőt 2023-ban cserélték. Az eladó rész riasztóval felszerelt. A padozat hidegburkolat.
A fűtés gáz-cirkó kazánról történik, ez a kazán biztosítja a melegvizet is.
A nyári melegben a klíma ad komfort érzetet, mely fűtésre is használható.
Egy tisztasági festésen kívüli más költsége nincs a költözés előtt. Szolgáltatások: víz, villany, gáz, csatorna. Közelben ABC, buszmegálló, zöldséges, pékség, ez tényleg a centrum.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni. Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.
Az ingatlan per, teher, igénymentes. 15 napon belül átadható.
A berendezés alku tárgyát képezi.
Közös költség 3800 Ft/hó

Szabó Ernő
30/416-2393
Pro Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, új nyílászárók, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Mindszent, Mindszent


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6679311


HASONLÓ INGATLANOK


20 000 000 Ft

Mindszent

  • Alapterület: 246m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6679311

Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 378 571 Ft, ami a mindszenti átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6679311. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mindszent ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.