star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Keszthely, Kertváros

  • 423 m²

    alapterület

Vételár:

129 millió Ft

Eladó üzleti Keszthely, Kertváros

  • 423 m² alapterület

  • Eladó üzleti Keszthely, Kertváros

  • 423m²


Ár:

129 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

ELADÓ PANZIÓ és ÉTTEREM a Balatontól és a Hévízi Tófürdőtől egyaránt 2-2 km-re!
Jelenleg is rentábilisan működő családi vállalkozás, szinte mindig teltházas a panzió, az étteremben pedig rendszeresek a rendezvények, esküvők, találkozók, ballagások, stb. De többféle hasznosításra is kiváló lehet, pl. céges üdülőnek, vagy idősek otthonának is könnyen átalakítható.

TELEK: terület: 349 m2-es saroktelek
ÉPÜLET: nettó hasznos területe 438 m2 + 56 m2 terasz. Ebből földszint 222 m2, a tetőtér 216 m2
Mindkét szinthez terasz kapcsolódik, saját parkoló és belső udvar áll a vendégek rendelkezésére.
A földszinten az étterem, konyha és annak kiszolgáló helységei kaptak helyet, valamint egy külső bejárattal a panzió recepciója. Az étteremnek hangulatos, panorámás terasza van. A földszinten 2 éve még egy plusz szoba és modern fürdőszoba is kialakításra került.
A tetőtér 20 vendég elhelyezésére lett kialakítva. Egy közös kis társalgón és tárolóhelységeket kívül 7 db 12-17 m2 közötti szoba és egy 2 szobás családi szoba kapott helyet. Minden szobához saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A fenti teraszról szép kilátás nyílik a Zalai dombságra.

ÁLLAPOT: az 1980-as években épült és 2021-23 között nagymértékű felújításon esett át. Téglából épült, síkpala tetőhéjazattal, thermo fa ablakokkal. A felújítás során az esztétikai felújításon, burkolatok, fürdők, berendezések cseréjén kívül a teljes épület fűtés a melegvíz rendszere is megújult, modern kondenzációs Bosch gázkazánt kapott és az elektromos hálózatot is felújították. A melegvíz ellátásra egy 350 l-es Termomax forróvíztároló van a kazánhoz csatlakoztatva. Lehetőség van a további költségmegtakarítás jegyében akár hőszivattyús megoldásra is. Folyamatosan újítják, korszerűsítik a tulajdonosok, nemrég a zuhanykabinokat, ágymatracokat cserélték ki, az emeleten nagy teraszt alakítottak ki, valamint a melegvíz ellátást tették takarékosabbá és új külső színezést is kapott az épület.

JOGILAG rendezett, a 2 tulajdonos magántulajdonában van.

ELHELYEZKEDÉSét tekintve, Keszthely csendes kertvárosi részén található, kb. 200 méterre van a buszmegálló, amellyel a Balatonpartra, Keszthelyre, vagy Hévízre félóránként járatok közlekednek. Gépkocsival könnyen megközelíthető, a Hévizi úttól 200 méter. A panzió előtt a parkolás ingyenes.
Mindössze 11 km távolságra van a Hévíz-Balaton (Sármelléki) Nemzetközi Repülőtér. A Hévízi tó közelsége és a Balaton felvidék kultúrális és kirándulási lehetőségei miatt egész évben kedvelt turisztikai célpont mind a hazai mind a külföldi vendégek körében.

Irányár: 129 MFt (a teljes berendezéssel együtt)


Elhelyezkedés

Keszthely, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689153


HASONLÓ INGATLANOK


100 000 000 Ft

Keszthely

  • Szobák: 10
  • Alapterület: 541m²

146 000 000 Ft

Keszthely

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 224m²

165 000 000 Ft

Keszthely, Helikon-liget

  • Alapterület: 320m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689153


A szállodáról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 423 m². A szálloda ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 304 965 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689153. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.