star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kecskemét, Belváros

  • 136 m²

    alapterület

Vételár:

67 millió Ft

Eladó üzleti Kecskemét, Belváros 1. kép

Eladó üzleti Kecskemét, Belváros

  • 136 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kecskemét, Belváros

  • 136m²


Ár:

67 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Ingatlan állapota
újszerű
Ingatlanjog
Tulajdonjog

Az ingatlanról:

Az üzlethelység igényesen kialakított, a főtéri elhelyezkedése miatt kitűnő lehetőségeket kínál vendéglátóhelynek (pizzéria, söröző, bár, kávézó, cukrászda, étkezde stb.) vagy egyéb szolgáltató egységnek (üzlet, bolt, fodrászat, manikűr-pedikűr szalon, kozmetika, masszázs stúdió, jógastúdió, fitneszterem stb), de akár irodaként is (ingatlan iroda, ügyfélszolgálat, egyéb iroda, jelenleg így működik) vagy saját vállalkozás céljára. Az ingatlan remek befektetési lehetőség is. Az üzlethelység 2012-ben teljes felújításon esett át, a jelenlegi elosztása könnyen alakítható akár nagyobb, vagy kisebb terekre.Jellemzői:- Szellőzőrendszer- Riasztóberendezés- 9 pontos biztonsági ajtó- Kiépített internethálózat- Teljeskörű vezetékcsere- Kerámia burkolatok- Beltéri fa nyílászárók- Egyedi mérővel felszerelt távhő fűtés- LED világítótestek mennyezeten, oldalfalon- Rejtett világítások mennyezetben, lépcsőn- A helységben három mosdó, három wc és egy zuhanyzó is található. Az ingatlan egyedi adottsága, hogy az új tulajdonos elővásárlási és előbérleti jogot gyakorolhat három, a földszinten lévő kirakatos üzlethelység ingatlan megvásárlására/bérlésére. 


Elhelyezkedés

6000, Kecskemét, Belváros, Kossuth tér 6-7


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6667104


+36 30

Ingatlannet kód: 6667104


Az épület alapterülete: 136 m². További jellemzői: az építés éve 1970. Az üzlethelyiség ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 492 647 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lordokingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6667104. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.