star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 166 m²

    alapterület

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 166 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 166m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

TÖBB HELYISÉGBŐL ÁLLÓ, 166 M2-ES, SZÁRAZ RAKTÁR ELADÓ ÓBUDÁN

Kiváló infrasturktúrával rendelkező körnéyken, az Amfiteátrum mellett eladó ez a 166 m2-es, ablakos, utcai bejáratú, szuterén ingatlan, jól megközelíthető, forgalmas helyen.

Az ingatlan egy 20. századi, tégla építésű, 7 szintes, jól karbantartott épület alagsorában helyezkedik el.
Alaprajz szerinti elrendezésben található benne több kisebb méretű helyiség, melyek 7-13 m2-esek, egy mosdó-zuhanyzó, valamint három nagyobb helyiség, melyek közül az egyik 31 m2-es, kettő pedig 33-33 m2-es. Ez utóbbiak ablakosak, utcafrontiak.

Az ingatlan összközműves, ipari árammal ellátott.

Elhelyezkedése kiváló!
A 9-es, 29-es és 111-es buszjáratok egy perc sétatávolságon, a közeli HÉV 500 méteren belüli megállója, valamint a közeli, Lajos utcai parkoló az elérhetőségét ragyogóvá teszi!

Befektetők figyelem!
Óbudán a vállalkozások száma folyamatosan növekszik, ami növelheti a raktárhelyiségek iránti keresletet. A környéken már most is számtalan üzlet és szolgáltatás található, melyek raktározási igényeinek kiszolgálására az ingatlan tökéletesen alkalmas.

Ha pedig kereskedelmi vagy szolgáltatási célú helyszínben gondokodik, fontos, hogy a bejárat előtti forgalmas útszakasz és a ház melletti forgalmas útkereszteződés biztosítja a folyamatos vendég- vagy ügyfélkört.

Az ingatlan tehát számtalan tevékenység folytatására alkalmas!
Akár kereskedelmi vagy szolgáltatási, akár irodai vagy logisztikai profilban gondolkodik, ragyogó helyet tud itt számára találni, köszönhetően a rendkívül jó elérhetőségnek, valamint nagy méretének, de ezen belül a több kialakított helyiségnek.

Az ingatlan tehermentes, akár azonnal birtokba vehető.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
===== alacsony fenntartás, jó közlekedés, háromfázisú áram, levegő szellőztető
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Óbuda, Budapest 3. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6692941


+36 70

Ingatlannet kód: NET6692941


Az üzlethelyiségről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 166 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 360 843 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Parti Anikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6692941. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Óbuda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.