star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Gyula, Belváros

  • 455 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 498 m²

    telek

Vételár:

385 millió Ft

Eladó üzleti Gyula, Belváros

  • 455 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 498 m² telek

  • Eladó üzleti Gyula, Belváros

  • 455m²


Ár:

385 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Vállalkozók figyelem! Eladóvá vált Gyula történelmi fürdőváros központjában, a sétáló utca mellett lévő ikonikus „BOLS” vendéglátó egység. Az ingatlan 1950-es években épült tégla falazatú, amelyet a jelenlegi tulajdonosa 1976 óta folyamatosan karban tartott és fejlesztett. Az épület együttes jó állapotú, amely több mint 22 éve és jelenleg is üzemel, mint étterem, pizzéria, italkimérő, illetve az emeleti részen 5 db. igényesen felújított, tágas apartman. A BOLS étterem és panzió az év mind a 365 napján üzemeltethető és üzemel is, mivel a város idegenforgalmi szempontból igen jelentősen látogatott az egész évben.
Az ingatlan földszinti részén lett kialakítva egy hangulatos és minden igényt kielégítő bárpult, egy éttermi vendéglátó rész, amely a kialakított szintén hangulatos galéria résszel közel 200 fő befogadásra alkalmas. A galéria rész ebből 104 fő befogadásra alkalmas, ahol a kialakításának köszönhetően zártkörű rendezvények lebonyolítására is tökéletesen alkalmas. A vendéglátó részen a közelmúltban lettek felújítva a vizesblokk (mosdó, WC) helységek is, amelyből 3 db. található az éttermi részen (férfi, női és mozgáskorlátozott). A vendéglátó egységhez tartozik egy hatalmas és modern eszközökkel felszerelt konyha, amely több részből áll, itt lett kialakítva egy pizza készítő, melegkonyha, előkészítő, mosogató, illetve több hűtő, raktár és mosdó helység is. A fűtésről 3 db gázkazán lapradiátorokkal, padlófűtéssel, a hűtésről klímaberendezések gondoskodnak. A vendéglátó részen az elektromos hálózat is korszerű, itt 3 x 72 A és ipari áram található.
Az épület komplexumnak két bejárata van. Az első bejárat a Kossuth utcára nyílik, ez a főbejárat, illetve a hátsó bejáraton a Pálffy utcáról közelíthetjük meg az udvari részt és egy modern függőfolyosón keresztül az emeleti részen kialakított modern és tágas 5 db. apartmant, melyek szintén modern és újszerű állapotúak és klimatizáltak. Az emeleti részen 32 A lett kialakítva, amely kényelmesen ellátja az apartmanokat.
Az ingatlanhoz tartozik továbbá a szomszédos részen 4 db. mélygarázs hely is, amelyek saját tulajdonjoggal rendelkeznek.
Az ár tartalmazza: Az étterem, bár, konyha teljes berendezését, konyhai eszközöket, felszereléseket, az apartmanok teljes berendezését, az üzemeltető betéti társaságot, engedélyekkel, beszállítói kedvezményekkel együtt.
Az ingatlan bővítése is lehetséges, mivel a közvetlen szomszédságában található épület is eladó.
Az ingatlan összes területe: 455 m2
A telek területe: 498 m2
Ammenyiben további információra lenne szüksége, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal akár hétvégén is a 06 70 457-4392 telefonszámon. berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, erkély, melléképület, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, napkollektor, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, kemence, háromfázisú áram, dupla garázs, kamera rendszer, szúnyogháló, levegő szellőztető, fali dekor burkolat, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Belváros, Gyula Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6682356


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


72 000 000 Ft

Gyula, Üzemeltessen apartmant

  • Alapterület: 250m²

25 450 000 Ft

Gyula, GYula Krinolinkert

  • Alapterület: 37m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6682356

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, belvárosi (Gyula Belváros) vendéglátói 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 455 m², míg a hozzá tartozó teleké 498 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 385 millió Ft, négyzetméter ára 846 154 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682356. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.