star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalaszentgrót

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 842 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zalaszentgrót

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 842 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalaszentgrót

  • 38m²


Ár:

9 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

A Balatontól alig 28 km-re, Zalaszentgrót Felsőaranyod városrészének szőlőhegyén kínálom megvételre ezt a tégla falazatú, bruttó 50 nm-es nyaralót, melyhez 2 842 nm-es telek tartozik. A házikó erdők ölelésében, csodaszép környezetben található. Végig aszfaltos út vezet az ingatlanhoz, az utolsó kb. 200 méteren pedig murvás út/földút, de egész évben jól megközelíthető. Egy zsákutca utolsó előtti házikója, átmenő forgalom nincs.

Az épületben a felső szinten egy 16,89 nm-es szoba, egy 7,57 nm-es konyha helyiségek találhatóak, lent pedig egy 14 nm-es borospince. A ház folytatásában van egy kis különnyíló tároló helyiség is, illetve az épület mellett egy nagyon hangulatos filagória, ami csak arra vár, hogy új tulajdonosa kiszabadítsa a borostyán fogságából. :)

A villany be van kötve az épületbe és vezetékes víz is van telken belül. A területen számtalan, bő termésű gyümölcsfát találunk, illetve több sor szőlőt, a hátsó rész pedig fás/bokros.
Szinte az egész területről csodaszép panoráma tárul elénk a Zala-völgyére, bár, jelenleg az épület körül inkább a természet az úr.

A nyaraló tehermentes, egy tulajdonosa van, egy helyrajzi számon van nyilvántartva. Nem tartozik a földforgalmi törvény hatálya alá, nem kell kifüggeszteni az adásvételi szerződést, azonnal birtokba vehető!

Telekkönyvi besorolása:
kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként.
Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik tegyen rá ajánlatot!

Zalaszentgrót a Zalai-dombságban, a Zala folyó völgyében elhelyezkedő, kb. 6 200 főt számláló kisváros. Rendelkezik többek között komplex szolgáltatást nyújtó Egészségügyi Központtal, az óvodától a középiskolai képzésig iskolarendszerrel, zeneiskolával, termálfürdővel, Járási Hivatallal, Rendőrőrssel, Polgárőrséggel. Központi fekvésének köszönhetően gyorsan elérhető Zalaegerszeg (32 km), Keszthely (28 km), Hévíz (26 km), Sümeg (21 km), Kehidakustány (13 km).
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
14m²
Konyha
7.57m²
Szoba
16.89m²

Elhelyezkedés

Zalaszentgrót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6687149


+36 70

Ingatlannet kód: NET6687149

Az általad megtekintett eladó zalaszentgróti nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 842 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A nyaraló ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 260 526 Ft, ami a zalaszentgróti átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687149. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentgrót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.