star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Velence

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 583 m²

    telek

Vételár:

53,5 millió Ft

Eladó nyaraló Velence

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 583 m² telek

  • Eladó nyaraló Velence

  • 59m²


Ár:

53 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Csendes helyen levő Velencei csodás nyaralót vagy házat keres, amit nem kell felújítani, mert akár a jelen állapotában is használható akár állandó lakhatásra is? Velencén kínálom eladásra ezt a csodásan felújított 40 négyzetméteres 2 szobás nyaralót, a parkosított udvarában található 1,5 szobás, 19 négyzetméteres vendégházzal együtt. De van még hozzá egy 30 négyzetméteres fedett terasz is, ami nyárikonyhaként és közösségi térként funkcionál és az udvaron egy épített szauna is merülőmedencével.

A 80-as években, könnyűszerkezetes technológiával épült házban 1 nappali, 1 félszoba, konyha, fürdőszoba található. Alatta 10 négyzetméteres pince van. A ház mellé készült egy fedett kocsibeálló, mögé pedig egy hatalmas terasz. A kert másik felében található egy vendégház, ami nappali + 1 félszobás.

A ház 2023-ban egy teljes felújításon esett át. Kicserélésre kerültek a külső, belső nyílászárók. Külsőleg szigetelve lett a ház 15 centiméteres szigeteléssel. Az elektromos hálózat és a vízvezetékek is cserélve lettek. Új fürdőszoba és konyha is készült. A házban riasztórendszer az udvaron kamerarendszer került telepítésre.

A fűtés és melegvízellátás egy kombi gázkazánnal van megoldva, de van klíma is, ami télen fűt, nyáron hűt. A jó hőszigetelésnek köszönhetően 10 ezer Forint alatt van a gázszámla a téli hónapokban is!

Az intim belső udvar is tartogat még lehetőségeket. Nem nagy, de van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni a ház mellett épült fedett kocsibeálló alatt és előtte is lehetséges, amelyet elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni.

A ház csendes környéken található. A Velencei tó 20 perces sétával megközelíthető. Boltok, vasútállomás, autóbuszmegálló, mindez 20 perces sétán belül.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, parkosított udvar, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, kamera rendszer, szúnyogháló, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Velence, Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6706282


+36 70

Ingatlannet kód: NET6706282

Az általad megtekintett eladó velencei (Velence) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 583 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 53,5 millió Ft, négyzetméter ára 906 780 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706282. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.