star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 44 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 486 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 44 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 486 m² telek

  • Eladó nyaraló Tatabánya

  • 44m²


Ár:

16 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Eladó egy csendes hétvégi telek kis házzal, Tatabányán a volt Tüdőszanatórium szomszédságában.

Ez egy 1486m2 -es, lejtős, panorámás, művelési ágból kivett zártkert.
Körbekerített, füves, elszórtan gyümölcsfával telepített terület, amelyen található egy 44 m2 -es, téliesített, könnyűszerkezetes, teljes területében alápincézett házikó. A területről egy kis rendezés után remek kilátás nyílik félpanorámában Tatabánya északi részére.
A telek két bejárattal is rendelkezik. Az alsó bejárat - a McDonalds felőli betonútról, míg a felső bejárat nagyon könnyen megközelíthető, betonozott, majd egy rövid, murvázott úton.
A telken villany és víz is van, mindkettő az épületbe is bekötve. A víz a telek több pontjára is el lett vezetve a locsolás megkönnyítése végett.

A fából kialakított szerkezetű felépítmény 2021 -ben készült, jó állagú, szerkezetkész, de befejezésre vár (külső vakolatok, festés, burkolatok). Maga az épület kívül-belül OSB lapos megoldással készült 15cm szigetelőanyaggal a rétegek között. Tartalmaz egy nagy szobát, valamint kialakításra került benne egy mosdó/tusoló helyiség és wc, amelyből a szennyvíz emésztőbe lett elvezetve. Fűtése kéménybe kötött kandallóval megoldott, a melegvizet villany tároló biztosítja.
A pince rész amely az épület alatt húzódik és annak alapjául is szolgál, betonból és zsaluköves falazó elemekből készült. Több helyiségbő áll, tárolásra és egyéb hasznosításra kiválóan alkalmas.
A tetőszerkezet is szigetelt, lemez tető. Az esővíz elvezetése új, csatornával megoldott, akár gyűjthető is.

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlan irodával tekinthető meg, kérem, hívjon bizalommal.

Érdeklődni: Rosta Zoltán 70/322 4591


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6703746


+36 70

Ingatlannet kód: NET6703746

Az általad megtekintett eladó tatabányai nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 486 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A nyaraló ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 363 636 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rosta Zoltán referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.