star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 18 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 579 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 18 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 579 m² telek

  • Eladó nyaraló Tatabánya

  • 18m²


Ár:

10 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Hétvégi ház - nyaraló - Eladó zártkerti ingatlan - Tatabánya Síkvölgy

A DOT-Ing ingatlan iroda legújabb kínálatából figyelmükbe ajánlom ezt a kellemes hangulatú, jó ár/érték arányú hétvégi házas telket.

ELHELYEZKEDÉS:
A telek Síkvölgy almásban található, ez Tatabánya külterületi része, nem messze a várostól,helyijárattal vagy autóval mindössze 5 perces távolságra aszfaltúton megközelíthető, a telek utcája pedig murvás út, a telek gyalogosan 5 percre van a buszmegállótól.

AZ INGATLAN:

- 579 M2 körbekerített, lépcsőzetesen lejtő telek, beépíthetőség 3%

- 18 M2 faház (1 szoba, 1 konyha, 1 wc, padlástér beépített, tároló 3 m2)

- parkosított telek

- víz bekötve

- villany 16 A

- szemétszállítás van az utcában

A telken számos gyümölcsfa és cserje található, valamint egy kerek filagória és mellette egy tűzrakó hely, mely biztosítja a kellemes hangulatú családi és baráti összejöveteleket.

KINEK AJÁNLOM:

Ajánlom mindazoknak, akik nem akarnak messze menni a várostól, mégis vágynak egy kis nyugalomra, pihenésre legalább a hétvégeken. Ez a kis telek gazdálkodásra is kitűnően alkalmas, így azoknak is jó lehetőség, akik szívesen kezdenének önálló/önellátó kertészkedésbe.

TEHERMENTES!!
TELJES BERENDEZÉSSEL ÉS SZERSZÁMOKKAL EGYÜTT ELADÓ!
AZONNAL BIRTOKBAVEHETŐ!!!

Ha felkeltette érdeklődését, megnézné személyesen, hívjon bizalommal!

Komárné Koszper Helga

06 30 813 52 19


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6695520


+36 30

Ingatlannet kód: NET6695520

Az általad megtekintett eladó tatabányai nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 18 m², míg a hozzá tartozó teleké 579 m². További jellemzői: a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 605 556 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Koszper Helga referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695520. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.