star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szeged, Tompasziget

  • 850 m²

    alapterület

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó nyaraló Szeged, Tompasziget

  • 850 m² alapterület

  • Eladó nyaraló Szeged, Tompasziget

  • 850m²


Ár:

18 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ

Az ingatlanról:


Eladó 850 m2-es telek 40 m² hasznos alapterületű szerkezetkész házzal (gazdasági épülettel). A telek 10%-a beépíthető, tehát a tovább építésnél bővíthető (+45 m²-el) az alapterület.
Az épület beton alapon, vízszigetelt blokktégla falazattal, fűrészelt faanyagú tető ácsszerkezettel, aláfóliázott, BRAMAC beton cserépfedéssel készült.

A telek Tompaszigeten a Bodobács utcában helyezkedik el, a rehabilitált Holt-Tisza parti sétány mellett, csendes, nyugodt környezetben.

A Holt-Tisza ág rehabilitációja befejeződött, az ingatlanról gyönyörű kilátást biztosítva.
Tompasziget népszerű fiatalos része Szegednek, helyijáratos busszal megközelíthető, a buszmegálló 5 perc távolságban. A belváros 10 perc autóúttal elérhető.
Ha kérdése van, vagy szeretné megnézni, hívjon bizalommal!
Horváth Andrea
ingatlanértékesítő
06 20 9261-694
horváth.andrea@apluszingatlan.hu
www.apluszingatlan.hu


Elhelyezkedés

Szeged, Tompasziget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6702043


+36 20

Ingatlannet kód: NET6702043

A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 850 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 21 765 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 93%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Andrea referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702043. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Tompasziget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.