star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Oroszlány

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 40 m²

    telek

Vételár:

8,8 millió Ft

Eladó nyaraló Oroszlány

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 40 m² telek

  • Eladó nyaraló Oroszlány

  • 36m²


Ár:

8 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY a Bokodi horgásztónál!
Csend és nyugalom A VÍZPARTON!
Te is SZERETNÉL ITT HORGÁSZNI?
KÉPZELD, EZ MOST A TIÉD LEHET!

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**
Ez a csodás nyaraló Bokodon található, festői környezetben. A nyaraló közvetlenül a Bokodi horgásztó partján helyezkedik el, ami remek horgászási lehetőségeket kínál. A környék rendkívül csendes TÖKÉLETES MENEDÉKET nyújtva a városi nyüzsgés elől.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**
Az ingatlan kiváló állapotú, közvetlenül a bokodi horgásztóra egy stégre épült. Külön telek a házhoz nem tartozik, de a bejárattal szemben egy kb. 50 m2-es területet kizárólag a ház tulakdonosa használ. Parkolni a háztól kb 80 métere van lehetőség ahol a közös zuhanyzó és a saját WC is található.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**
A nyaraló belső területe 19 m2, amihez kapcsolódik egy 17 m2-es stég (egy kb 2 m2-es tárolóval) ahonnan élvezhető a friss levegő és a csodálatos panoráma. Az épületben villany rendelkezésre áll, víz és csatornahálózatra csatlakoztatható, így kisebb ráfordítással fürdő és WC is kialakítható.

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**
Bokod egy csendes és nyugodt település, amely Budapesttől egy órányira található. A Bokodi horgásztó EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÁNYEKET kínál a horgászat és természet szerelmeseinek. A helyi infrastruktúra jól kiépített, minden alapvető szükséglet könnyen elérhető. A környék számos kirándulási és szabadidős programot kínál. A közösség barátságos és figyelmes, itt könnyen ÚJ ÉLETRE SZÓLÓ BARÁTSÁGOKAT KÖTHETSZ.

Ritka lehetőség REMEK ÁRON! Kevés itt az eladó ház, NE MARADJ LE RÓLA!

Részletekeért, és a vásárlás feltételeiért,

HÍVJ! MUTATOM!

Referencia szám: HZ051149-IN


Elhelyezkedés

Oroszlány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6705939


+36 70

Ingatlannet kód: NET6705939

Az általad megtekintett eladó oroszlányi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 40 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: parkoló. A nyaraló ára 8,8 millió Ft, négyzetméter ára 244 444 Ft, ami az oroszlányi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bella Csaba referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705939. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Oroszlány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.