star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Lovászi

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 333 m²

    telek

Vételár:

5,3 millió Ft

Eladó nyaraló Lovászi

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 333 m² telek

  • Eladó nyaraló Lovászi

  • 30m²


Ár:

5 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Zala megyében, a szlovén határ közelében, Lovászi község mellett fekvő, festői szépségű Luku völgyben vásárolható meg a fotókon látható, 1333 m2 nagyságú zártkerti ingatlan, kis présházzal.
Az ingatlan lakott területhez közel fekszik, aszfaltos úton könnyedén megközelíthető, mégis csendes, eldugott, csodálatos zöld környezetben található.
Az épület a 80-as években épült, téglából, beton alapra, héjazata cserép. A bejárat a jelenleg présházként funkcionáló, 14,5 m2-es helyiségbe vezet, onnan egy 12 m2-es szoba nyílik, innen jutunk ki a 4 m2-es loggiára. Az épület végében egy fából épült, 4,2 m2-es fatároló található, itt került kialakításra a kinti WC.
Az épületbe be van vezetve a villany és a vezetékes víz, utóbbi azonban csak a pinceszintig, ez a későbbiekben, fürdő és konyha kialakításakor felhozható a lakótérbe. Az épület alatt egy két helyiségből álló, 23 m2-es pince van.

A házikó az ingatlan alsó részén található, a terület felnyúlik egészen a dombtetőig, ahol elkeskenyedik. Az egész terület szőlővel beültetett (kb. 400 tő), néhány gyümölcsfa is található rajta.
Mezőgazdasági művelés alól nem került kivonásra, ezért az adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges.

Az ingatlantól 10 km-re fekszik Lenti, ahol a környék legjobb termálfürdője található, erdei kisvasút, horgásztó, kiépített kerékpárutak, erdei tanösvény, sétautak adnak lehetőséget a tartalmas pihenésre, valamint minden szükséges szolgáltatás, üzletek rendelkezésre állnak.

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, kérem forduljon hozzám bizalommal.


Elhelyezkedés

Lovászi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6682766


+36 70

Ingatlannet kód: NET6682766


Az általad megtekintett eladó lovászi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 333 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 5,3 millió Ft, négyzetméter ára 176 667 Ft. Az ingatlant András Jolán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682766. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovászi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.