star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

31,99 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 54m²


Ár:

31 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg belvárosában ingatlant keres? Egy hetedik emeleti, 54 nm-es társasházi lakást kínálok eladásra, mely három éve felújításon esett át. Magába foglalja a villany, víz vezetékek cseréjét illetve a fűtését. A belső terek elosztása nagyon jó, kettő tágas szobával, konyha étkezővel. A melegről téli hónapokban modern, energiatakarékos elektromos vezérlésű konvektorok gondoskodnak. Az erkély mérete 4 nm, ahonnan gyönyörű városi panoráma tárul elénk. Saját tároló tartozik a lakáshoz, mely nagyban megkönnyíti az ott élők kényelmét. Megközelítése ideális mind az autós, mind a tömegközlekedést igénybe vevők számára. Jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes! Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, kérem hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
4m²
Közlekedő
6.5m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
3m²
Konyha
11m²
Nappali
20m²
Szoba
12.48m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6697504


+36 70

Ingatlannet kód: NET6697504


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 31,99 millió Ft, négyzetméter ára 592 407 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pölhös Miklós Zsolt referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697504. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.