star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 57m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
8.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Felújítandó, 57 nm-es lakás eladó Csepelen, a Soroksári Duna-ág közelében!

Tökéletes választás családoknak és befektetőknek! Ez a 8. emeleti lakás kiváló elhelyezkedéssel és fantasztikus ár-érték aránnyal várja új tulajdonosát. A 57 nm-es ingatlan tágas nappalival, két hálószobával, külön étkezővel és erkéllyel rendelkezik, melyek tökéletesen alakíthatóak az új tulajdonos igényei szerint. A lakás felújítandó, így teljesen saját elképzelései alapján formálhatja otthonává.

Lakás jellemzői:

Tágas elrendezés: A nagy nappali és két külön hálószoba mellett a lakás egy külön étkezőt és erkélyt is kínál, mely ideális mind családi, mind társasági élethez.
Felújítási lehetőség: Az ingatlan felújítandó, így az új tulajdonos szabadon alakíthatja saját stílusa és igényei szerint.
Azonnal költözhető: Nem kell várnia, az ingatlan azonnal birtokba vehető!
Lokáció előnyei: A lakás elhelyezkedése kiváló: Csepel, a Soroksári Duna-ág közelében helyezkedik el, így természetközeli élményeket biztosít, ugyanakkor a városi élet előnyeit is élvezheti. A Duna-part mindössze néhány perc séta, ami tökéletes pihenést, sétákat és szabadtéri programokat kínál. Emellett a környéken minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető, és a közlekedés is kiváló.

Kinek ajánljuk? Ez az ingatlan családoknak tökéletes választás, akik egy csendes, mégis jól megközelíthető városközeli lakóhelyet keresnek. Befektetőknek szintén remek lehetőség, hiszen a lakás kiváló alapot nyújt az értéknövelő felújításhoz.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Érdeklődjön még ma, és tekintse meg személyesen!
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
viletel.istvan@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6713579


+36 30

Ingatlannet kód: NET6713579


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 629 825 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Viletel István Endre referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6713579. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.