star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 63m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

A beltér:

A HÉV végállomáshoz közel, panelprogramos házban, műszakilag és esztétikailag felújított, kiváló állapotú lakás eladó.

A két bejáratos, szigetelt lépcsőház zárt, kaputelefonos, világos, fűtött. A kültéri lépcső burkolata is cserélt, a belső nyílászárók hőszigeteltek, a padló- és lépcsőburkolat is fel lett újítva. Rendezett folyosó, cserélt radiátorok, postaládák és tisztaság jelzik a lakóközösség igényességét.

A lakás valamennyi helyisége külön bejáratú, a szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók korszerű, hőszigetelt műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A teljes villanyvezeték hálózat cserélve és bővítve lett. Teljes biztonsággal működik a lakás valamennyi elektromos gépe: a konyha beépített gépei (elektromos főzőlap, sütő). Ezen felül a szabadon álló mosogatógép, a kombinált hűtő, a mosógép és a szárítógép, valamint az egész lakást hűtő inverteres, gazdaságos klíma. A LED világításnak is köszönhetően a havi villanyfelhasználás nem haladja meg a havi kedvezményes mennyiséget.
Dél-keleti fekvésű nappaliján hatalmas üvegfelületen árad be a fény, és jellemzően az egész lakás egész nap világos, napfényes. Az előszoba beépített szekrénye bőséges és hasznos tároló lehetőséget ad.
A pincében saját, kb. 5-6 nm leválasztott tároló rész tartozik a lakáshoz.

A közös költség 11.340Ft/hó (takarítás, szemét, házbiztosítás, felújítási alap, képviselet díja, közös világítás). A távfűtés havi átalánydíja is 13eFt.

A környék rendezett, jól parkolható. Pár lépésnyire buszmegálló (35, 36, éjszakai járat), és kényelmes sétával elérhető a HÉV végállomása is.

Az kb. 3 hónap alatt beköltözhető.


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Erdőalja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6703954


+36 30

Ingatlannet kód: NET6703954


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, erdőaljai panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 792 063 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Erdőalja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.