star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Gyártelep

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Gyártelep

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Gyártelep

  • 50m²


Ár:

28 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: Gy.B21/101773
A csepeli Szent Imre tér közelében, az egykori Csepel Műveken belül eladó egy exkluzív 50 négyzetméteres, 3. emeleten található téglalakás (tulajdonlapon iroda besorolású). Berendezését, arculatát a kifinomult ízlés jellemzi. Kialakítását tekintve irodaként, műteremként is működhet. Modernségét, nyitottságát a loft és az indusztriális stílusnak köszönheti. A tágas étkezőben (nappalival egybenyitott) különleges, fúvott színes lámpák adnak sajátos megjelenést. Az előszoba falán két dekorációs, ezüstözött tükör tágítja – és díszíti egyben a teret. A fürdőszoba szintén egyedi kialakítású: csaptelepek első osztályú minőségűek, Olaszországból rendelték. Itt az arany és a réz díszítőelemek dominálnak. A vörösfenyőből készült beltéri ajtók és az első osztályú járólapok további minőséget adnak a lakásnak.
A széleskörű felújítás részét képezték még:
- nyílászárók cseréje.
- víz – és villanyvezetékek cseréje.
- fürdőszobai új villanybojler és elektromos fűtés.
A lakás házközponti fűtésű és egyedi mérővel felszerelt. A radiátorok is ki lettek cserélve. A szobák nagyméretű ablakai világossá teszik a lakás terét. Észak – keleti fekvésüknek köszönhetően mindazonáltal nyáron sem hevülnek túl a szobák. A lakás árának részét képezi az új tolóajtós gardróbszekrény, kanapé, étkezőasztal és a szintén új konyhabútor. A biztonságot a 6 ponton záródó bejárati ajtó és a kamerás megfigyelés (bejáratoknál és a folyosókon) adja.
Jelenleg napelem rendszer kiépítése folyik, ami további anyagi megtakarítást fog jelenteni. Az ingatlan előnyei közé tartozik még, hogy akadálymentesített, így bárki számára könnyű mozgást biztosít. Az utcán ingyenes a parkolás. A lakótömben 2 teljesen felújított lift található és a csatorna is az elmúlt időszakban lett felújítva. A központ közelsége kiváló közlekedést ad. A hév pár percre van, a buszjáratok 10 – 15 percre. A bölcsöde, óvoda, iskola, orvosi rendelőintézet és az üzletek rövid sétára találhatók.
A lakás közösköltsége: 19 000 Ft.
Rezsije: 7000 – 8000 FT. Attól függően, hogy hányan lakják ez változó lehet!
Az ingatlan azonnal költözhető!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Gyártelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6700619


Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6700619

Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, gyártelepi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 570 000 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyócsi Brigitta XXI. referens a Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700619. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Gyártelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.