star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdősor

  • 53m²


Ár:

48 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: G.E.21/101733
Kedves érdeklődő!
Eladó Csepel egyik legjobb részén, az Erdősoron egy 5 éve felújított, tehermentes, 2 szobás 53nm-es lakás. A lakás kellemes hangulatot ad. A felújítás alkalmával a teljes elektromos hálózat és a nyílászárók is cserélésre kerültek. Redőnnyel felszerelt Thermo ablkaok. A fűtés MIKA kazánnal történik, de mind 2 szoba rendelkezik fűtő/hűtő klímával. A közlekedőbe (folyosón) beépített szekrény található, praktikus helykihasználás céljából, és egy 1.5nm-es kamra. A konyhában beépített sütű, mosogatógép az ár részét képezi. Külön bejáratú az illemhely és a fürdőszoba. Kíváló a lakás elhelyezkedése, szinte minden pár perc séta távolságron belül megközelíthető: Bölcsődék, óvodák, iskolák, parkok, játszóterek, gyógyszertár, dohánybolt, orvosi rendelő, illetve 2 perc sétára található egy Tescp-Expressz. A 159-es busszal könnyedén elérhető a Szent Imre tér, így a H7 vonala, valamint további buszjáratok. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk a parkolási lehetőség miatt, hiszen a ház körül bárhol ingyenesen parkolhat. Számos zöld terület található, amelyek alkalmasak a kikapcsolódásra és a szabadidő tevékenységekre. Nem messze található a Katalin-tó, horgászoknak tökéletes kikapcsolódás, ideális azok számára is, akik szeretnek nyugodt környezetben élni.
Minden kérdésre válaszolok és segítek Önnek megtalálni a megfelelő ingatlant, várom érdeklődését!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Erdősor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6695897


Gerencsér Evelin XXI.

Gerencsér Evelin XXI.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6695897

Gerencsér Evelin XXI.

Gerencsér Evelin XXI.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, erdősori téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1973. A téglalakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 905 660 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Gerencsér Evelin XXI. referens a Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695897. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Erdősor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.