star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 51m²


Ár:

45 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Lakás a 20. Kerületben, Budapest

Eladásra kínálunk egy újszerű állapotú, felújított lakást a 20. kerület kertvárosi részén. Az ingatlan egy csendes kisutcában található, átmenő forgalomtól mentes környezetben, így ideális választás családok és nyugalmat keresők számára.

A lakás egy körülbelül 20 éve épült társasházban helyezkedik el, amelyet az elmúlt évek során folyamatosan karbantartottak és felújítottak. A társasház rendezett, a lakóközösség kiváló, így az új tulajdonosnak nem kell nagyobb beruházásokkal számolnia.

Az ingatlan alapterülete 51 m², és tartozik hozzá egy világos, amerikai konyhás nappali, amely kiváló helyszínt biztosít a családi összejövetelekhez és vendégek fogadásához. A nappaliból egy erkély nyílik, amely a belső kertre néz, így a lakás mindig napfényes és világos.

A közös használatú kert 650 m² területű, amelyben játszórész és hintaágy is található, tökéletes helyszínt nyújtva a gyerekek játékához és a pihenéshez. Az ingatlan környezetében kertvárosi nyugalom uralkodik, és kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így a belváros is könnyen megközelíthető.

Az ingatlan további jellemzői közé tartozik, hogy klímás, a kertben öntöző rendszer található, a közös költség tartalmazza a szemétszállítást, a lépcsőház takarítását világítását, és a közös víz használatot, a konyhabútóra beépített gépekkel a vételár részét képezi. Parkolás az egész kerületben ingyenes.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csendes, zöldövezeti ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6691970


+36 50

Ingatlannet kód: NET6691970

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Pacsirtatelep) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Venti Verdi Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691970. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.