star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 57m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

A beltér:

Pesterzsébet központjában, a Helsinki úton, Duna felé néző, napfényes lakás eladó.

A ház lépcsőháza most lett felújítva, kamera is felszerelésre került, tisztán- és karbantartott, liftes. Környéke viszonylag jól parkolható.

A lakás minden helyisége hőszigetelt műanyag ablakos, világos, kiváló elosztású.
Az előszobából nyílik a nappali és az étkező-konyha. A konyhában beépített gáz főzőlap, elektromos sütő van, és hozzá praktikusan kamra kapcsolódik. Közlekedőjében beépített szekrény van, innen nyílik az ablakos, kádas fürdőszoba, mely egyben van a wc-vel. A végéből nyílik a hálószoba.
A szobák laminált parkettásak, minden más helyiség járólappal van burkolva.

A lakás rezsije rendkívül kedvező. A közös költség 17650Ft/hó (lh. takarítás, házbiztosítás, szemétdíj, felújítási alap, közös világítás, lift). A fűtés átalánydíja 9eFt/hó, a korlátlan gáz 1200Ft/hó, a villany és a vízfogyasztás egyéni mérés alapján.

Az ingatlan tehermentes, kb. 3 hónap alatt birtokba vehető.

A környékről:

Kiváló közlekedése van: a belváros felé a H6-os HÉV, 224E busz,2B villamos, a Határ úti metróhoz 66E busz, 52-es villamos, a 3-as villamoshoz akár gyalog, de a 119, 166-os busz, Csepel felé 35, 36-os busz, a KÖKI felé 148, 151-es busz áll rendelkezésre.
A közelben számtalan bolt, pékség, orvosi rendelő, gyógyszertár, étkezdék, óvodák, iskolák, hivatalok, bankok elérhetőek sétával.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6703139


+36 30

Ingatlannet kód: NET6703139

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pesterzsébeti csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A csúszózsalus lakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A csúszózsalus lakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703139. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.