star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 45m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1984
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Pesterzsébet központjában eladó egy részben felújított, jól karbantartott, 45 nm-es, 2 szobás, barátságos, otthonos lakás.

Belépéskor az előszobába érkezünk, majd jobbra fordulva találhatjuk a beépített konyhabútorral rendelkező konyhát, ami gáztűzhellyel és mosogatógéppel van felszerelve. Az előszobából tovább haladva a világos és tágas nappaliba juthatunk, majd onnan léphetünk be a hálószobába, de a 2 szoba külön bejárattal is rendelkezik. Az előszobából balra fordulva találjuk a zuhanyzós fürdőszobát és a wc-t.

A szobák műanyag ablakokkal és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A nappaliban inverteres klíma került beépítésre. Mindkét szobában padlószőnyeg, a többi helyiségben kerámia járólap burkolat található. A lakás távfűtéssel rendelkezik.

A közös költség 8100 Ft, ami tartalmazza a szemétszállítást és a lépcsőház takarítását. A lépcsőház rendezett, tiszta és kamerával felszerelt. Az ingatlan tehermentes és egy tisztasági festés után költözhető. A lakás központi helyen található, mégis csendes.

Az infrastruktúra kiváló, mivel minden fontos dolog hamar elérhető közelségben van; karnyújtásnyira találjuk a Penny Market üzletet, pár perc sétával eljutunk az Intersparba, Aldiba, de szintén a közelben található orvosi rendelő, SZTK, gyógyszertár, piac, pékség, étterem, cukrászda, több buszjárat és egy sétálóutca is.
Irányár: 35.900.000 Ft.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6682741


+36 30

Ingatlannet kód: NET6682741

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pesterzsébeti csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A csúszózsalus lakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 797 778 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Évi referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682741. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.