star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 59m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Csak A Balla Ingatlaniroda Kínálatában!

XVIII. kerület Havanna lakótelepen a Csontváry utcában, XI. emeletes ház IV. emeletén, 59 m²-es, 1+2 félszobás, étkező konyhás, azonnal költözhető panellakás eladó!

Az ingatlan átlagos állapotú, egyes helyiségei, meleg, illetve a hidegburkolatok, igény esetén felújítandóak. A nyílászárók régi fa anyagúak, állapotuk átlagos. A fűtéskorszerűsítés a régi radiátorok cseréjével együtt megtörtént, az egyedi fűtésmérők és szabályzók felszerelésre kerültek. A nappaliban és az egyik félszobában kialakított hűtő-fűtő légkondicionáló a meleg nyári napokban, vagy a fűtésszezon elején hasznos kiegészítője a lakás komfortjának. Az ingatlan szobái külön nyílóak, a ház délkeleti fekvésének köszönhetően a helyiségek szép világosak. A lépcsőház rendezett, a lift felújított.

A ház előtt ingyenes parkolók, a felújított sétányon bölcsőde, óvodák, iskolák, körzeti orvosok, gyógyszertárak, étterem, Cba, dohánybolt, fagyizó, pékség zöldséges, lottózó. Pár lépésre nemrégiben átadott piac. Szabadtéri tornapálya, sportpálya, kutyafuttató. A felújított szakrendelő is pár perc alatt elérhető. A házak között körbekerített, felújított játszóterek minden korosztálynak.

Innen akár gyalog is elérhető a Bókay kert futópályával, stranddal, kalandparkkal, sportpályákkal. Itt a nyári időszakban az iskolás gyermekeknek nagyon kedvező áron napközis táborokat tartanak. A kert rendezvényeknek, koncerteknek is helyt ad, ahogy a sétányon található Közösségi ház is.

A Városgazda utánpótlás akadémián a gyerekek különféle sportágakban képezhetik magukat. Kirándulásra tökéletes a közeli Halmi erdő.

Bkk megállók a közelben
Busz: 93, 93a, 132e, 136, 142e, 236, 236a
Éjszakai
914

Amennyiben egy olyan ingatlant keres, mely mindezeket tudja biztosítani és Budapest olyan pontján helyezkedik el, ahonnan gyorsan elérheti célját, akkor hívjon bizalommal a további részletekért!

A környékről:

A ház előtt ingyenes parkolók, a felújított sétányon bölcsőde, óvodák, iskolák, körzeti orvosok, gyógyszertárak, étterem, CBA, dohánybolt, fagyizó, pékség zöldséges, lottózó. Pár lépésre nemrégiben átadott piac. Szabadtéri tornapálya, sportpálya, kutyafuttató. A felújított szakrendelő is pár perc alatt elérhető. A házak között körbekerített, felújított játszóterek minden korosztálynak.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Csontváry Kosztka Tivadar utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6696556


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6696556

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Csontváry Kosztka Tivadar utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 676 271 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Gyula László referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696556. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.