star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 94 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 94 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 94m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kizárólag A Balla Ingatlaniroda Kínálatában!

Eladó Csodálatos Kertes Házas Otthon Kiváló Ár-Érték Arányban!

Megvételre kínálom ezt a 94 nm-es, földszinti lakást a XVI. kerületben, Árpádföld csendes, kertvárosi szegletében!

A ház korábban családi ház, de már 5 lakásos társasházként szerepel, melynek most az egyik lakása eladóvá vált. Jogilag rendezett!

A lakás rendkívül tágas és világos, minden helyisége jól élhető, jól kihasználható. Az ingatlan tartalmaz két hatalmas 20 nm-es szobát, egy fél szobát, tágas előszobát, étkezőt, ablakos konyhát kamrával, fürdőszobát, valamint egy 15 nm-es saját pincét. Így összesen 109 nm!
Az ingatlan állapota átlagos, részleges felújítások már megtörténtek: a nyílászárók már műanyagok és újszerű állapotban vannak, a konyha és az étkező új járólap burkolatot kapott. Fűtést a gázkazán, a melegvizet villanybojler biztosítja.
A lakáshoz tartozik egy osztott saját 281 nm-es telekrész, ahol jelenleg tárolóépületek találhatók, de elbontásuk után lehetőség nyílik egy csodálatos kert és garázs kialakítására. A 281 nm-es kert lehetőséget kínál egy csodálatos, kertes házas otthon kialakítására, amely igazi menedéket nyújthat a város zajától.

A megvételre kínált összes terület: 109 nm (94 nm lakótér + 15 nm pince) + 281 nm saját kert, kiváló ár-érték arányban, mindösszesen 64,9 millió Ft-ért!

Per és tehermentes!
Azonnal birtokba vehető!

Ez a különleges ingatlan kivételes ár-érték arányt kínál azok számára, akik egy tágas, világos és élhető otthont keresnek kertes környezetben. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hívjon és egyeztetés után mutatom!

A környékről:

Kertvárosi, csendes környék


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Péterke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657626


+36 70

Ingatlannet kód: NET6657626

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Péterke utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 690 426 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Györe Zsuzsanna referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657626. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.