star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

48,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 59m²


Ár:

48 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Rákospalotán, a Csobogós lakótelepen eladó 59 nm-es, 1+2 szobás, étkezős, erkélyes, nagyon szép világos, felújított, erkélyes lakás.

Ez a nagyon kellemes én napfényes otthon, egy 10 emeletes panel épületben található a 3. emeleten.

Az lakás ablakai már cserélve lettek, így az új tulajdonos egy modernebb, energiatakarékos otthonra tehet szert.
A házközponti fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, a hívó lift pedig kényelmet nyújt az emeletekre való feljutásban.
A közösköltség: 27 200 amely már tartlamazza a fűtést is, vízóra van.
A konyhában a szép, fiatalos egyedi készítésű bútor az új lakó kényelmét fogja szolgálni.
A fürdőszobában egyedileg kialakított szekrény került kialakításra, amely a vételár részét képzi.
Nyáron sem kell aggódni a nagy meleg miatt, hiszen néhány éve beépített légkondi biztosítja a kellemes hőmérsékletet a lakásban.

Nagyon jó szívvel ajánlom fiataloknak, kisgyermekes családoknak, hiszen a ház közvetlen közelében van nagyon kellemes park, játszótér, óvoda, iskola.

A bevásárlási lehetőség is igen extra hiszen az utcában található: aldi, lidl, penny.

A közlekedést nagyon szeretik az itt lakók,hiszen a 3-as metrót kötött pályán (12-es villamos végállomása pár perc sétára található), lehet megközelíteni és a reggeli csúcsban ez nagyon kedvező. Valamint népszerű járat még az 5-ös busz hiszen budával köti össze Rákospalotát és ezt is szintén pár perc sétára találhatjuk. De ezen felül még számos lehetőség van a tömegközlekedésre.

Amennyiben a fotók és az adatok elnyerte tetszését várom hívását , hogy személyesen is meg tudja tekinteni ezt az igazán családcentrikus otthont.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Régi Fóti út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6717584


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Régi Fóti út) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 48,9 millió Ft, négyzetméter ára 828 814 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Gabriella referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717584. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.