star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota 1. kép

Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület, Újpalota

  • 64m²


Ár:

48 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
24 ezer Ft
Építés éve
1972
Emelet
2.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
2 m²

Az ingatlanról:

Eladó Újpalotán a Nádastó parkban csendes helyen, 10 emeletes ház 2. emeletén 64 m2-es részben felújított lakásszövetkezeti lakás. Parkra néző loggia, 2 szoba + 1 fél szoba + gardrób + kamra + kb. 3X3 m-es különálló pince bérlemény. A WC és a fürdőszoba különálló. A részbeni felújítás a nyílászárókat érintette, az ablakok és loggia ajtó lecserélve modern bukó-nyíló műanyag redőnyös nyílászárókra, és a bejárati ajtó cserélve lett több ponton záródó biztonsági acélajtóra. A bejárat ráccsal védett. A ház akadálymentesített. A lakás teljesen kiürített állapotban van és tisztasági festéssel van ellátva.Fenntartási költség: 24000/hó közös költség, 12000/hó távfűtés, 2400/hó gáz átalány.INGATLANKÖZVETÍTŐI MEGBÍZÁST NEM ADOK, INGATLANKÖZVETÍTŐKKEL NEM KOMMUNIKÁLOK! 


Elhelyezkedés

1156, Budapest, XV. kerület, Újpalota, Nádastó park 31


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: 6680877


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerület, Újpalotai (Nádastó park 31) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Sándor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680877. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület, Újpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.