star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

52 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 68m²


Ár:

52 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

JELENLEG EGYEDÜLÁLLÓ A PIACON!

Eladó egy 68 m2-es nappali + 3 hálószobás, egyedi kialakítású, 4 emeletes társasházban, Határ úti metróhoz közeli Kispesti, tehermentes panel lakás!

A 4 emeletes épület az 1980-as években épült, lépcsőháza frissen, 2024. szeptemberében került felújításra, lakói kedvesek, egymásra figyelmesek.

A lakás:
Egyedi kialakításának köszönhetően tágas nappalijával és 3 hálószobájával egyedülálló a jelenlegi piacon. Ritkán kerül eladásra hasonló kialakítású panel lakás. A tágas DNy-i tájolású nappaliból nyílik a nagyobbik és kisebbik hálószoba, míg a harmadik háló a folyosóról közelíthető meg. Jó minőségű, tömör fából készült dupla halszálka mintás parkettája, a tágas, napfényes nappali és a kiváló elosztású kényelmes szobák teszik igazán különlegessé ezt a lakást. A kellemes hőmérsékletet nyáron klíma biztosítja, míg a fűtésről természetesen távfűtés gondoskodik. A szobák ablakai a csendes, fákkal teli utcára néznek, míg a konyha ablaka a szintén zöld parkra. A konyhában, folyosón és a vizesblokkokban minőségi járólap borítja a padlót. A bejárati ajtó egy különleges, sok ponton záródó kiváló biztonsági ajtó, az ablakok pedig műanyag nyílászárók. A hálószobában és az előszobában minőségi beépített szekrény található. A lakáshoz jár egy 3 lakáshoz tartozó tároló is, illetve egy közös bicikli tároló is található az épületben.

A környék:
A lakás egy gyönyörű zöld park mellett található, ahol akár növény termesztésre is van lehetőség, de a játszótér, és a kutyafuttató a családosok és állatbarátok minden igényét is kielégíti. A környéken található a Shopmark és a Köki bevásárlóközpont, gyógyszertár, háziorvos, Aldi, Lidl, jóformán mindenféle üzlet. 300 méteres közelségben bölcsőde, óvoda, általános iskola és egy kiváló magániskola is, de a Kispesti piac is elérhető távolságra van. Az 50-es és 42-es villamos, 142E busz, illetve számos egyéb buszjárat, éjszakai járat és az M3 metró közelsége miatt a város bármely pontja könnyedén megközelíthető.

Szívből ajánlom fiataloknak, családosoknak, akár egy nagyobb család is kényelmesen elfér ebben a jó beosztású lakásban. Amennyiben hitelre van szüksége, munkatársunk ingyenes tanácsadásával ezt a terhet is levesszük az Ön válláról.

Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, várom hívását a hét minden napján!


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6713458


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 764 706 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6713458. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.