star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 55m²


Ár:

48 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

XIV. Füredi utcában 55 nm-es, 1 plusz 2 szobás, ablakos konyhás, jó állapotú, 1. emeleti panellakás eladó szigetelt házban!

A lakás kisebb javításokkal, tisztasági festéssel azonnal költözhető. 10 évvel ezelőtt felújították a villanyvezetékeket, műanyag hőszigetelt ablakokat, redőnyt és szúnyoghálót építettek be minden helyiségbe. A szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólapot kapott. A szobákban lapradiátor, a fürdőszobában törülközőszárítós radiátor van.

A lakás jó alap adottságú: az épület belső szélén található, tehát csendes, nem is a parkolóra, hanem a parkra néző ablakokkal. Nyugati tájolású, világos minden helyisége, de a kissé távolabbi fák nyáron mégis védik a délutáni erős napsütéstől.

Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető. A beépített konyhabútor az ár részét képezi, de igény szerint akár a képen látható szobai bútorokkal is átvehető külön megállapodás szerint.
Közös költség: 15.000 Ft, fűtés átalány: 9.400 Ft. Minden más fogyasztás szerint.

Az Örstől 10 perc sétára, a pataktól is pár percre. A környéket kiváló infrastrukturális ellátottság és közlekedés jellemzi: 2-es metró, 82-es, 82a troli, gödöllői hév, buszok, villamosok.

Megtekintési szándékával várom hívását!

A környékről:

XIV. Örs vezér tere mögött elhúzódó Füredi lakótelep, parkokkal, játszóterekkel, patakkal, sportolási lehetőségekkel, ugyanakkor a legkiválóbb közlekedés és infrastrukturális ellátottság jellemzi: Árkád, Sugár, Ikea, pár perces sétára több élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, játszótér....., Metropolitan Egyetem.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Füredi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717042


Balla Ingatlan - XIV. kerület

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717042

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Balla Ingatlan - XIV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Füredi utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 872 727 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Erika referens a Balla Ingatlan - XIV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717042. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.