star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

55 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 70m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÖRS VEZÉR TERÉTŐL 2 MEGÁLLÓRA, 70 M2-ES, 3 SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, VILÁGOS LAKÁS

Zuglóban, a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között félúton, tégla építésű társasház III. emeletén, 70 m2-es, két külön nyíló szobás, hallos, ablakos konyhás, további fürdőszoba, wc, kamra, előszoba helyiségekkel rendelkező, jó elrendezésű,átlagos állapotú, világos lakás. Igény szerint a konyha áthelyezhető a kis erkéllyel is rendelkező szobába, és így amerikai konyhás nappali + 2 hálós lakássá is alakítható. De három külön nyíló szoba is lehet, ha a konyha a hall-ban került kialakításra.
Konvektoros fűtésű, a meleg vizet elektromos bojler adja.
A lakás átlagos, lakható állapotú, de kisebb-nagyobb korszerűsítés már ráfér.

Tehermentes, azonnal birtokba vehető!

A közelben több tömegközlekedési eszköz megállója is megtalálható, a 3-as, 62-es villamosokkal az Örs vezér tere, a Mexikói úti végállomás, de a 80-as trolibusszal, 130-as buszjárattal a Keleti pályaudvar is 10 perc alatt elérhető.
A környéken több kisbolt, Tesco Expressz is van, de az Örs vezér terén az Árkád, IKEA, Sugár bevásárlóközpontok minden tekintetben kiszolgálják az itt lakókat.

További információért, megtekintési időpontért várom hívását/üzenetét, a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6667930


+36 20

Ingatlannet kód: NET6667930


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 785 714 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Angyal Andrea Judit referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6667930. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.