star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Herminamező

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

32 000 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Herminamező 1. kép

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Herminamező

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Herminamező

  • 35m²


Ár:

32 000 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
9,8 ezer Ft
Építés éve
1930
Emelet
alagsor
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
H

Az ingatlanról:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS A XIV. KERÜLET

Eladó a XIV. kerület frekventált részén a Mexikói úton a Mozgásjavitó Intézet szomszédságában , 3 szintes tégla épületben, félszuterén, teljes körűen felújított,  35 nm-es tehermentes azonnal birtokba vehető lakás! Az ingatlan lakás ként nyilvántartott, hitel felvehető rá. Tulajdonosa fiatal hölgy volt, így a lakás hangulata, színvilága ezt tükrözi. A lakáshoz tartozik tároló ami spajzként funkcionál  és pince rekesz. Az udvar zárt, kiűlni, sütögetni  lehet. A ház lakói lépcsőház ajtón közlekednek, a lakás mellett levő "cseléd bejárat" egy kis plusz intim szférát bizosít. Roller, cipős szekrény tárolása itt lehetséges. Nyílászárók hőszigetelt műanyagok, fűtés NordArt elektromos panellekkel, melegvíz bojlerről megoldott.

Az ingatlan nyugati  fekvésének köszönhetően világos, a félszuterén miatt télen jól őrzi a meleget, nyáron a kellemes klímát. Így a fűtési költség gazdaságos.

A lakás teljeskörű felújításon esett át, amely az alábbiakat foglalja magába:

-Villany és vízvezetékek cseréje -Fűtés korszerűsítése: NordArt elektromos fűtőpanelek lettek felszerelve gázkonvektor helyett-Összes burkolat cseréje: A konyha és a vizes helyiségek járólappal, a szoba parkettával burkolt.-Fürdőszobai bojler cseréje új, Hajdú bojler (elektromos)-Összes nyílászáró cseréje megtörtént: Műanyag hő és hangszigetelt ablakok -Bejárati ajtó cseréje (Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó + biztonsági rács)

- Tisztasági festés a teljes lakásban tavaly nyáron volt

A közös költség 10.000 Ft, amely a felújítási alapot már tartalmazza! A ház lakói kulturált, igényes emberek, a közös képviselet kifogástalan.Parkolás a ház előtt megoldott, parkoló kártyát az ingatlan tulajdonos igényelheti az Önkormányzattól ( kis forgalmú rész, mindig van hely)

Megtekintéssel és kérdésekkel kapcsolatban keressen bizalommal! Ingatlanos segítségét nem kerjük, köszönöm!

#tehermentes #felujitott #eladolakasbudapestxivkerulet #erkelyes #1_szobas #35_nm_es #2tarolos #elado_xiv_keruleti_lakas #eladolakas #azonnal_koltozheto #vilagos #budapestxivkerulet

Ár: 32 M FtHely:  Budapest XIV. kerület


Helyiségek

Fürdőszoba
4m²
Konyha
4m²

Elhelyezkedés

1142, Budapest, XIV. kerület, Herminamező, Mexikói út 62


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6702016


+36 20

Ingatlannet kód: 6702016


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, herminamezői (Mexikói út 62) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 32 000 millió Ft, négyzetméter ára 914 285 714 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 99%-kal magasabb. Az ingatlant Bonta Attila hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702016. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Herminamező ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.