star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

96,92 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 108m²


Ár:

96 920 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1927
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XIII. kerület szívében, egy neobarokk stílusban épült, 108 nm-es, 3 szoba + hallos lakás, amely kivételes adottságokkal rendelkezik.

A saroképület déli, délkeleti és keleti tájolásának köszönhetően a lakás napfényben úszik, és egy zárterkély is tartozik hozzá, amely télikertként, vagy akár reprezentatív teázós-kávézós helyként is használható.
A lakás tágas terekkel rendelkezik, a szobák egybenyithatók, de külön bejáratúak is, a 16 nm-es étkezős konyha és a nagy hall pedig tovább növeli a lakás komfortját.

Az ingatlan néhány éve felújításon esett át, amely a kémény bélelésére és a vezetékek cseréjére is kiterjedt, így jó állapotú és kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A cirkófűtés biztosítja a meleget, és minden mérő egyedileg szabályozható. Az ingatlan alakítható, akár 4 hálószoba is kialakítható, így számos lehetőséget rejt magában.

Ez a különleges lakás ideális választás lehet orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, jóga stúdiónak, vagy kiadásra (rövid- és hosszú távra egyaránt), de nagyobb család számára is tökéletes otthont nyújthat. Központi elhelyezkedése miatt, a Lehel téri metrómegálló mindössze 3 perc sétára található.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon bizalommal a hét bármely napján, és tegyen ajánlatot!


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Üteg utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6700151


+36 30

Ingatlannet kód: NET6700151


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Üteg utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m². További jellemzői: az építés éve 1927, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 96,92 millió Ft, négyzetméter ára 897 407 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huszár Bernadett referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700151. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.