star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

55 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 55m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
13 ezer Ft
Építés éve
1960
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

🌳 Rendezze be új otthonát a XIII. kerület legzöldebb, elérhető árú részén🌳

Eladó első emeleti, kétszobás, világos, jó beosztású kényelmes lakás a XIII. kerület kertvárosi részének szélén, csendes, parkos utcában, a Rákos-patak partján, nem messze a Foka öböltől.

📝 A lakás leírása

Az 55 négyzetméteres lakás körbejárható. Az előszobából rögtön balra nyílik a 8 négyzetméteres konyha.  Szintén az előszoba bal oldaláról nyílik a külön wc, és egy kis kamra.

A folyosó végén találjuk a nagyméretű nappali hall-részét, amely jelenleg étkezőként funkcionál.

A nappali Déli falán lévő széles ablakrésznek köszönhetően napnyugtáig élvezhetjük a természetes fényt  a szobában. 

A nappaliból nyílik az egyébként a fürdőszobából is megközelíthető világos hálószoba. Ennek szintén a Déli falán helyezkedik el az ablak. A szoba bal sarkában található ajtó vezet a saját ablakkal rendelkező fürdőszobába, ahol akadálytalan belépést lehetővé tevő zuhanykabin került kialakításra. 

A fürdőből eljuthatunk a tágas, Keleti tájolású, fákra néző ablakú konyhába, ahol  kényelmesen elfér egy reggelizőpult is. 

Egy új tulajdonos a konyha áthelyezésével, falbontás nélkül 2 hálószobássá tudja alakítani a lakást.

Festés és fürdőszoba-felújítás 5 éve történt. A nyílászárók  fából készültek, jó állapotúak. A lakásban minden működik, de saját igényeknek megfelelően korszerűsíthető.

A lakáshoz saját pince (4nm) és közös tároló is tartozik.

Az ingatlan tehermentes.

⚡️ Rezsi

A lakás távfűtéses és egyedi mérővel rendelkezik. Gáz bevezetve, vízóra van. Közös költség: 13 000 Ft 

🏡 Tiszta ház, zöld környék:

A ház 60-as években épült téglából.  Karbantartott, lifttel és vadiúj kapuval felszerelt. Barátságos, kulturált lakóközösség lakja.Kutya és gyerekbarát környezet, ősfás parkokkal, sok játszótérrel a környéken. A patakpart mentén futópálya és bicikliút fut végig és parkolóhely is mindig van a ház előtt.Remek az infrastruktúra: többféle élelmiszerbolt (Aldi, Lidl, Penny), dohánybolt, benzinkút, kávézó, valamint  óvoda, iskola, és orvosi rendelő is van a közvetlen közelben.

🚌 Közlekedés:

A közelben busz-  (105, 210) és villamosmegállók (14), és a belvárosba illetve a Margitszigetre vezető kerékpárút is segíti a kiváló közlekedést. Átszállás nélkül eljuthatunk a belvárosba, Budára. A kék metróért is csak 5 percet kell buszozni.

👉 Ajánlat:

A környék számos előnyös tulajdonságának köszönhetően az utóbbi időben jellemzően fiatal párok választják otthonuknak, illetve a Váci úti irodaházak közelsége miatt az albérletek is keresettek a környéken, így befektetésnek is kiváló. 

 

Az ingatlanban található bútorok és háztartási gépek igény szerint megvásárolhatóak, de kiürítve is 2 héten belül költözhető. Az ingatlan tehermentes.

📸 További fotók és videók a környékről: https://photos.app.goo.gl/BxG2NDZD4gidtVbw8

 

Kérem Ingatlanosok NE keressenek! 


Helyiségek

Előszoba
5m²
Kamra
1m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
8m²
Szoba
13m²
Nappali
23m²
Szoba
13m²
Nappali
23m²

Elhelyezkedés

1139, Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Tahi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6704403


+36 20

Ingatlannet kód: 6704403


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Tahi utca ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szőnyi Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704403. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.