star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 41m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1914
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ANGYALFÖLDÖN VILÁGOS, 2. EMELETI, JÓ ÁLLAPOTÚ PRAKTIKUS LAKÁS!!!A 13. kerületben eladásra kínálunk egy 41 nm-es, 2.emeleti, világos, pár évvel ezelőtt teljeskörűen felújított, napfényes lakást a Szent László úton.Az ingatlan 2018-ban esett át egy teljeskörü felújításon, ahol a legapróbb részletekre is odafigyeltek, hogy a következő tulajdonosnak, szinte csak beköltöznie keljen, erre az állapotra, azóta is odafigyel a mostani tulajdonos.A lakás 41 nm-es és a 2.emeleten található, a tágas, klimatizált nappaliból nyílik a hálófülke, ahol kényelmesen elfér egy kétszemélyes ágy és egy éjjeliszekrény, a konyhában kapott helyet az étkező.Tömegközlekedés szempontjából, számos opció közül választhatunk: 14-es villamos 5-6 perc sétára, 20E-30-30A-230-as buszok 4-7 perc sétára és a 3-as metró is gyorsan megközelíthető, így a belvárost 17-25 perc alatt könnyedén elérhetjük!A környéken számos bevásárlási lehetőség (Aldi, Lidl, Spar, Vegyeskereskedések) található, de a közelben van még óvoda, általános és középiskola, gyógyszertár, benzinkút és posta.Ez a világos, tágas, napfényes ingatlan ideális választás mindazoknak, akik közel szeretnének lenni a belvároshoz, ugyanakkor távol maradnának a város nyüzsgésétől.Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: LK052266


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6673976


+36 30

Ingatlannet kód: NET6673976


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1914, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 217 073 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673976. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.