star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

95,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 64m²


Ár:

95 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Angyalföld szívében, a Frangepán utca elején, egy 2019-ben épült, újszerű, tégla építésű társasházban kínálunk megvételre egy 3. emeleti, 64 m²-es lakást, amelyhez egy 6 m²-es erkély is tartozik. Igény esetén teljes bútorzattal.
Ez a modern ingatlan tökéletes választás azoknak, akik csendes, mégis központi elhelyezkedésű otthont keresnek.

A lakás főbb jellemzői:
Alapterület: 64 m² + 6 m² erkély
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Tájolás: észak-déli
Nyílászárók: két rétegű műanyag ablakok redőnnyel
Fűtés: házközponti rendszer radiátorokkal
Klíma: hűtő-fűtő wifis klíma

A lakás ideális elrendezéssel rendelkezik, a tágas nappali és a két külön hálószoba tökéletes otthont biztosít akár családok, akár párok számára. A két fürdőszoba nagy kényelmet biztosít, különösen, ha többen lakják a lakást.

Konyha és bútorozás:
A konyha teljesen felszerelt, modern berendezésekkel ellátott, így azonnal használatra kész. Igény esetén a lakás teljes bútorzattal eladó, így a vásárlás után azonnal költözhető, a bútorok pedig kiváló minőségűek és modern stílusúak, amelyek illeszkednek az ingatlan elegáns megjelenéséhez.

Rezsi költségek:
Közös költség: 16.000 Ft
Áram: 3.000 Ft
Víz: 2.000 Ft
Fűtés: 6.000 Ft

A kedvező rezsi költségeknek köszönhetően a lakás fenntartása gazdaságos, így hosszú távon is költséghatékony megoldás. A két rétegű műanyag ablakok redőnnyel tovább javítják a lakás hőszigetelését, és csökkentik az energiafelhasználást.

További előnyök:
A társasház 48 lakásos, modern épület, amelyben kiváló lakóközösség található. A házban autóbeálló vásárlására is van lehetőség, így az autótulajdonosok számára kényelmes parkolást biztosít. A lakásnak mindössze egy közvetlen szomszédja van, így nyugodt és intim lakókörnyezet várja az új tulajdonost.

Kiváló elhelyezkedés:
Az ingatlan elhelyezkedése ideális, Angyalföld központjában, egy csendes mellékutcában található. A közeli tömegközlekedési lehetőségek révén gyorsan elérhető a belváros és egyéb fontos helyszínek. A környéken számos bolt, étterem, kávézó és egyéb szolgáltatások várják az itt lakókat, így a mindennapi élet kényelmes és könnyen megoldható.

Ez a lakás kiváló választás mindazok számára, akik egy modern, jól felszerelt, 3 szobás és 2 fürdőszobás ingatlant keresnek a város egyik felkapott részén. Az ingatlan azonnal költözhető, a modern kialakítás és a csendes környezet pedig hosszú távon is kellemes otthont biztosít.

Hívjon és tekintse meg személyesen ezt a kiváló lakást egy előre egyeztetett időpontban! A hét minden napján elér! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, elektromos garázskapu, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)
In the heart of Angyalföld, at the beginning of Frangepán Street, we offer for sale a 64 m² apartment on the 3rd floor, which also includes a 6 m² balcony, in a new, brick-built apartment building built in 2019. Fully furnished if required.
This modern property is the perfect choice for those looking for a quiet yet centrally located home.

The main features of the apartment:
Floor area: 64 m² + 6 m² balcony
Number of rooms: 3
Number of bathrooms: 2
Orientation: north-south
Windows: two-layer plastic windows with blinds
Heating: central house system with radiators
Air conditioning: cooling-heating Wi-Fi air conditioning

The apartment has an ideal layout, the spacious living room and two separate bedrooms provide a perfect home for either families or couples. The two bathrooms provide great comfort, especially if several people live in the apartment.

Kitchen and furnishing:
The kitchen is fully equipped with modern appliances, so it is ready for immediate use. If required, the apartment is sold fully furnished, so you can move in immediately after purchase, and the furniture is of high quality and modern style, which matches the elegant appearance of the property.

Overheads:
Common cost: HUF 16,000
Electricity: HUF 3,000
Water: HUF 2,000
Heating: HUF 6,000

Thanks to the favorable overhead costs, maintaining the apartment is economical, making it a cost-effective solution in the long term. Double-layer plastic windows with shutters further improve the thermal insulation of the apartment and reduce energy consumption.

Additional benefits:
The condominium is a modern building with 48 apartments, in which there is an excellent residential community. It is also possible to purchase a parking space in the house, thus providing convenient parking for car owners. The apartment has only one direct neighbor, so a calm and intimate living environment awaits the new owner.

Excellent location:
The location of the property is ideal, in the center of Angyalföld, in a quiet side street. The city center and other important locations can be reached quickly thanks to the nearby public transport options. Many shops, restaurants, cafes and other services await the residents in the area, so everyday life is comfortable and easy to solve.

This apartment is an excellent choice for anyone looking for a modern, well-equipped, 3-bedroom, 2-bathroom property in a popular area of ​​the city. The property can be moved into immediately, and the modern design and quiet environment provide a pleasant home in the long term.

Call and see this excellent apartment in person at a pre-arranged time! It reaches every day of the week!


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Budapest 13. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709742


+36 70

Ingatlannet kód: NET6709742


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Budapest 13. kerület) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 95,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 498 438 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.