star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 121 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 417 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 121 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 417 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 121m²


Ár:

220 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy különlegesen tervezett, közvetlen kertkapcsolattal kizárólagosan rendelkező, intim, tágas téglalakás, a teljes újjáépítés és lokáció figyelembevételével kiemelkedik a piacon.

A társasház, amely négy lakásnak ad otthont, egy exkluzív kertvárosi részen helyezkedik el, csendes zöldkörnyezetben 12. kerület Szent Orbán tér felett. A modern, teljesen újjáépített társasházi lakás energiatakarékos hőszivattyús fűtéssel gondoskodik az itt élők kényelméről és a fenntartási költségek kedvező mértékéről.

A lakás minden szobája közvetlen kapcsolattal rendelkezik a lélegzetelállító, 417 m2-es, kizárólagosan használt kerthez, ami ideális helyszínt nyújt egy saját medence és szabadtéri sütögető hely kialakításához.
Az épület úgy lett tervezve, hogy a lakás előtt átjárás ne legyen, így biztosítva az itt élők magánéletét.

A lakásban a modern kor igényeinek megfelelően padlófűtés működik hőszivattyúval, ami a komfortérzetet az egész ingatlanban biztosítja. A HMV tartály beépítése gondoskodik a melegvíz-ellátás hatékonyságáról.
A vételáron felül megvásárolnadó 20 millió Forintért egy garázs további egy felszíni autóbeálló, így a parkolás sem okoz gondot.

A lakás elosztása ideális: egy tágas nappali, két különálló hálószoba - mindegyik saját fürdőszobával -, különálló konyha, két fürdőszoba, három WC, egy gardróbszoba, valamint egy műszaki helyiség alkotják.
Az ingatlan kivitelezése során különös figyelmet fordítottak a modern technológiák alkalmazására, található minden helyiségben inverteres légkondicionáló is a padlófűtés mellett.

Mindössze néhány perc sétára található nemzetközi és osztrák iskola is, közértek, pékség, minden ami a hétköznapi élethez kell ezért különösen kiscsaládosok, fiatal pár számára teszi vonzóvá ezt a lehetőséget. A társasház tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a szomszédok intim szférájának biztosítására, valamint a biztonsági és technológiai megoldásokra is, mint a kamerás kaputelefonrendszer és a riasztó.

Mivel az építkezés még folyamatban van, a leendő tulajdonosoknak lehetőségük van a burkolatok kiválasztására, így személyre szabhatják új otthonukat.
A várható költözési idő 2024 augusztus A társasház és a lakás is jogilag rendezett, így az adásvétel könnyedén és gyorsan lebonyolítható.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy egy ilyen különleges ingatlanban élhesse mindennapjait!
Keressen bizalommal most!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717986


Budapest_Bognár_nyitás alatt

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717986

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m², míg a hozzá tartozó teleké 417 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 1 818 182 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Péter Láng referens a Budapest_Bognár_nyitás alatt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717986. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.