star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

73 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 60m²


Ár:

73 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1945
Emelet
4.
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ritkaság!!!!Világos, 4 szobás lakás a MOM Parknál!Családosoknak befektetőknek kiváló, és akik értékálló ingatlanba fektetnének!!!!Szeretne gyönyörű budai környezetben élni, ahol minden kényelem karnyújtásnyira van? Most itt a lehetőség!Főbb jellemzők:Elhelyezkedés: A Mom Park közvetlen közelében, a 12. kerület szívében, kiváló közlekedéssel.Emelet: 4. emeletA házon kívül lehetőség van lift telepítéséreMéret: tágas, napfényes terek, amelyek bensőséges otthont teremtenek.Tágas terek a kétszintes elrendezésnek köszönhetően.5 szoba alakítható a jelenlegi 4 helyett.Különleges adottságok:Budai milliő: csendes, zöld környezet, kiváló infrastruktúra. Boltok, iskolák, kávézók, MOM Park bevásárlóközpontKözlekedés:17-es 61-es villamos, 212-es busz. Metró 8 perc gyalog.Tető állapota: A tető teljes felújításon esett át az elmúlt években, beleértve a cserepezés, a bádogozás, szigetelés cseréjét.A ház fő villanyvezetékei is tavaly lettek kész, új villanyórák lettek felszerelve.A gáz hálózat két éve lett felújítva, új órák lettek felszerelve.Lakás felújítása: A lakáson belül új szigetelés, villanyvezetékek cseréje, gipszkartonozás és festés történt, beleértve a falak és gerendák festését is. Három éve lett a cirkó kazán és a kémény kicserélve.Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik értékelik a tágas, világos tereket és a budai életstílust. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy különleges lakás tulajdonosa legyen!Lépjen kapcsolatba velem még ma, és tekintse meg ezt a csodás otthont!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Tartsay Vilmos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6697634


+36 30

Ingatlannet kód: NET6697634


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Tartsay Vilmos utca) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1945, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 73 millió Ft, négyzetméter ára 1 216 667 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gosztonyi Éva referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697634. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.