star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 99 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

110 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 99 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 99m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1937
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy különleges, 99 nm-es ingatlan Kelenföld városrészén, a Feneketlen-tó közvetlen közelében!

Az eredetileg 4 szobás lakás jelenleg tágas tereket kínál, 2 szoba + hall elrendezésben, ami könnyedén visszaalakítható az eredeti állapotára, vagy akár két külön lakrészre is bontható.

A jelenlegi elosztás: egy impozáns, 45 nm-es nappali + hall, egy 17 nm-es hálószoba, kényelmes fürdőszoba, külön mellékhelyiség, tágas konyha-étkező, kamra és erkély.
A lakáshoz tartozik egy különálló, zárható tároló is a pincében.

Ez az ingatlan ideális választás azoknak a pároknak, akik szeretik a tágas, világos tereket, de azok számára is kiváló lehetőség, akik irodát vagy rendelőt szeretnének kialakítani egy jól megközelíthető, frekventált helyen. Befektetési szempontból is kitűnő, hiszen kiadhatósága miatt hosszú távon is értékálló.

Az épület 1937-ben épült, és a Bauhaus stílusjegyeit hordozza.
Felújított állapotban van, lifttel felszerelt, mind a homlokzat, mind a lépcsőház esztétikus és gondosan karbantartott.
A közlekedés kiváló: a közelben található az M4-es metró, valamint számos busz- és villamosjárat, így a város bármely pontja könnyen elérhető.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, tekintse meg még ma!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Edömér utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6718911


+36 30

Ingatlannet kód: NET6718911


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Edömér utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m². További jellemzői: az építés éve 1937, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 1 111 111 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csonka Henrietta Katalin referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718911. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.