star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 174 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

299 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 174 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 174m²


Ár:

299 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2012
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Panorámás Penthouse Lakás Eladó Madárhegyen!

Az ingatlan beosztásánál a legfőbb szempont az adottságok maximális kihasználása volt, így hatalmas terek, kevesebb szoba került kialakításra. A helyiségek így mindenhol tökéletes térérzetet nyújtva kínálják a csodás panorámát, a napfény közvetlenségét.

Színvilágában, felszereltségében letisztult, modern, magas minőségű minden felhasznált anyag és bútorzat. Klimatizált, padlófűtéses, minden ablakán redőnyös és szúnyoghálós.

A 37 nm-es, déli tájolású, és a 35 nm-es, északi tájolású két terasz elengedhetetlen helyszíne a társasági életnek, a nap végi pihenőnek, a kényelmes kikapcsolódásnak. A JAKUZZIVAL rendelkező, tágas teraszok számos lehetőséget kínálnak akár egy hétvégi grillezésre, egy kellemes nyár esti borozásra a város fényeinek pompájában, valamint gyerekek számára is elég teret nyújt egy játszó-foglalkoztató rész kialakítására.

A lakáshoz tartozik 2 db teremgarázs beálló, valamint egy 22 nm-es tároló, amik AZ IRÁNYÁR RÉSZÉT KÉPEZIK! Innen jutunk fel a KÖZVETLENÜL A LAKÁSBA NYÍLÓ LIFTTEL az emeletre, ami a mindennapi kényelem érzését emeli luxus szintre.

A bejárat kamerás beléptetőrendszerrel gondoskodik a biztonságról.

TEHERMENTES, GYORSAN KÖLTÖZHETŐ LAKÁS!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Élvezd a luxust és a kényelmet Madárhegy egyik legexkluzívabb penthouse lakásában! Érdeklődj még ma!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6718025


Budapest_Bognár_nyitás alatt

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6718025

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 174 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 1 718 391 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Péter Láng referens a Budapest_Bognár_nyitás alatt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718025. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.