star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 52m²


Ár:

65 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ez a lakás több szempontból is kiemelkedő lehetőség. A tágas belső tereknek köszönhetően amerikai konyhás elrendezésre is könnyen átalakítható, ami modern, nyitott térélményt biztosít. A lakás nagy nyílászárói bőséges természetes fényt engednek be, így napfényes és barátságos hangulatot teremt a mindennapokban.

A lifttel rendelkező épületben található ingatlan rendkívül csendes, ami különösen vonzó azok számára, akik nyugodt otthonra vágynak, mégis szeretik, ha minden közel van. A lakásból ráadásul lenyűgöző panorámás kilátás nyílik, ami tovább emeli az ingatlan értékét és varázsát.

A 3,7 méteres belmagasság lehetőséget ad galéria kialakítására is, amely praktikus tárolási megoldásokat vagy extra lakóteret biztosíthat. A terek szabadon alakíthatók, így az új tulajdonos saját elképzelései szerint formálhatja az otthonát, legyen szó a funkcionalitásról vagy a designról.

A környék tökéletes választás azok számára, akik a város központjában, de mégis egy csendes, zöldövezeti hangulatot keresnek. A Móricz Zsigmond körtér kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, a város számos pontja percek alatt elérhető innen. A környéken üzletek, kávézók, éttermek és parkok is találhatók, így a mindennapi élet kényelmesen megoldható.

Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy jól alakítható, tágas lakást, amely nemcsak funkcionálisan, de esztétikailag is megfelel a mai kor elvárásainak. Akár saját otthont keres, akár befektetési lehetőséget, ez a lakás minden szempontból remek választás lehet.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709623


+36 70

Ingatlannet kód: NET6709623


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Móricz Zsigmond körtér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 267 308 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Master Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709623. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.