star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 116 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

262,12 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 116 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 116m²


Ár:

262 120 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2026
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

XI. Sasad felső részén, csendes mellékutcában, de már egészen közel a XII. ker.-hez, LIFTES házban, ELADÓ egy ÚJÉPÍTÉSŰ FÖLDSZINTI, KERTKAPCSOLATOS lakás!

Legmodernebb, építőiparban használt technológia alkalmazása a nyugodt, környezetkímélő jövőért! Panasonic levegő-hőszivattyús plafon hűtés-fűtés rendszer, napkollektor, SMART HOME megoldások!
A 3 rétegű üvegezés és 18 cm hőszigetelés biztosítja a magas szintű energiahatékonyságot, energia besorolása közel nulla. A lakásokhoz többek között elektromos redőnyök, biztonsági kamera rendszer, interneten vezérelhető hőmérséklet szabályozás és videó kaputelefon tartozik, a kert parkosított és öntöző rendszerrel kiépített.

2026. I. negyedévben megvalósuló négylakásos társasházban 60 és 120 nm közötti lakások leköthetők! Kizárólag Sasadon és környékén tevékenykedő építőipari vállalkozás, legújabb ingatlan fejlesztése.
Az elmúlt húsz év alatt 24 társasház valósult meg, amelyeket referenciaként is be tudunk mutatni.
Megbízható szakmai és biztonságos jogi háttérrel rendelkező, saját neve alatt építő magyar tulajdonú cég, amely a legmodernebb technológiákat és anyagokat alkalmazva az elérhető legmagasabb, prémium minőségben kivitelezi minden projektjét.

A meghirdetett FÖLDSZINTI, KERTKAPCSOLATOS lakás Nappali + 3 hálószobával bír, melyhez 2 fürdőszoba is ki lett alakítva, az egyik a szülői hálóhoz közvetlen kapcsolódik, a másik, a 2 távolabb eső szobákhoz. A kényelmet egy külön vendég wc kialakítása is elősegíti. A nappali-konyha kapcsolata a mai modern igényeknek megfelelően amerikai konyhás kialakítású, de remekül úgy lett tervezve, hogy a konyhát akár le is lehet választani a nappalitól, aki a hagyományosabb kialakítást preferálja. A világosságából, a benapozásából, a a zöldekkel beültetett kert látványából mit sem veszít, hisz a terasz közvetlenül kapcsolódik a nappalihoz a konyhához is.

A teremgarázsból közvetlenül, akadálymentesen LIFT-tel közelíthető meg a lakás!

Az elektromos töltéssel rendelkező parkolóhely (+12 M Ft/db), ill. a több mint 10 nm-es tárolóhelyiség (11 M Ft) vásárlása kötelező!

Tervezett átadás: 2026. I. negyedév. A lakás az egyedi szerződésnek köszönhetően illeték mentesen megvásárolható.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6715806


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6715806

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m². További jellemzői: az építés éve 2026, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 262,12 millió Ft, négyzetméter ára 2 259 655 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6715806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.