star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 80m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó felújított 3 hálószobás galériás lakás.

Az ingatlan ideális egyetemistáknak hosszútávú kiadásra vagy AIRBNB-zésnek rövidtávú kiadásra is.

Az ingatlan 2019-ben teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át. A 44 m² alapterületű, teljes egészében állógalériával kibővített lakás így 80 m² hasznos területtel rendelkezik. A földszinti 44 m²-en kapott helyet az előszoba, nappali, konyha, étkező, fürdő és wc. A belmagasság 207 és 220 cm között változik. A galérián 3 hálószoba kapott helyet, melyeket a képeken látható külön lépcsőkön lehet megközelíteni. A galéria legkisebb belmagassága 185 cm.
Az elektromos- és vízhálózat teljes felújításon esett át. A lakásba nem lehet a gázt bevezetni, így a fűtést NOBO elektromos panelek, a melegvíz ellátást pedig Ariston vízmelegítő biztosítja. A szükséges elektromos áram mennyisége miatt a rendszer fel lett bővítve 3x16 A-ra. A beépített konyhabútor és a benne lévő Electrolux gépek (indukciós főzőlap, sütő, elszívó, mosogatógép) is a lakás részét képezik.

A Keleti-pályaudvar közelsége (gyalogosan 2 perc) nagyon jó tömegközlekedési lehetőségeket biztosít az itt lakóknak.
Az ingatlan utcafronti bejárattal rendelkezik.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, tulajdoni viszonyai rendezettek.
ID: 373881 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373881


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, II. János Pál pápa tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6718018


+36 30

Ingatlannet kód: NET6718018


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (II. János Pál pápa tér) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 750 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hallai Mónika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6718018. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.