star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 25 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

27,49 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 25 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 25m²


Ár:

27 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A gyönyörűen felújított Kálvária tér szomszédságában eladó hangulatos galériázott garzonlakás!

A Baross utcában eladó második emeleti csendes, hátsó kertre, zöldre néző 25 nm-es garzonlakás. A szoba felett kiépített 8 nm-es galéria (magassága 160 cm) pedig ideális egy háló kialakítására.

Az elektromos hálózat rendben, az ingatlan jó állapotú, a téli melegről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízről pedig villanybojler. Rezsije rendkívül kedvező, a társasházi költségek 10.000 forint, a teljes rezsi átlagosan 20.000 forint.

A környéken egyetemek, gyönyörű, hangulatos park, játszótér, szabadtéri fitneszpark, a Turay Ida Színház is csupán egy perc séta. A belváros pedig 10 perc alatt elérhető a 9-es illetve a 99-es buszokkal.

A társasház külső homlokzata szép állapotú, csendes, nyugodt lakóközösségű a ház. Folyamatosan igyekeznek fejleszteni, a gázhálózat már felújításra került, új postaládákat kaptak és a bejáratnál található homlokzat gyönyörűen fel lett újítva, az elektromos hálózatra és a belső homlokzatra gyűjtenek jelen pillanatban.

Irányára: 27.490.000 forint

Bármilyen további kérdése van, keressen bizalommal!

ID 368620 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373495


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Kálvária tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6706409


+36 30

Ingatlannet kód: NET6706409


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Kálvária tér) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 27,49 millió Ft, négyzetméter ára 1 099 600 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Gasztonyi Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706409. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.