star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Századosnegyed

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

64,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Századosnegyed

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Századosnegyed

  • 69m²


Ár:

64 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
21,2 ezer Ft
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Budapest VIII. kerületében található Századosnegyedben, 69 m2-es, 3 szobás, felújított állapotban lévő magasföldszinten található ingatlan ELADÓ! 

A fotókon is látható, hogy a lakás remek elosztással, külön nyíló szobákkal rendelkezik. Az ingatlan 5 évvel ezelőtt teljeskörűen, azaz műszakilag és esztétikailag is fel lett újítva. A fűtése gázkonvektor + padlófűtés + a nappaliban inverteres hűtő-fűtő klíma. A bejárati ajtó biztonsági ajtó, a nyílászárók műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve. Az ingatlanhoz tartozik egy 6 m2 nagyságú száraz pince. A lakás közös költsége 21.200 Ft, melyből 7.600 Ft a felújítási alapba megy, ennek köszönhetően az épületegyüttesben folyamatosan történnek korszerűsítések. A 2 emeletes társasházban 6 lakás található. 

A fákkal és növényekkel beültetett kert rendkívül csendes, mintha nem is a városban lennénk. A zárt, belső udvarban ingyenesen tudnak a lakók parkolni. A közelben számos bevásárlási lehetőség - Lidl, Penny, benzinkút és gyógyszertár - megtalálható, de az Aréna Pláza is csupán néhány perc gépjárművel. A Stadionok metró megálló 7 perc sétával elérhető. 

64.500.000,- Várom hívását! +36307373229


Elhelyezkedés

1087, Budapest, VIII. kerület, Századosnegyed, Strázsa utca 7


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6705971


Molnár Krisztina

Molnár Krisztina

Hirdető további ingatlanjai
Molnár Krisztina

Molnár Krisztina

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6705971

Molnár Krisztina

Molnár Krisztina

Hirdető további ingatlanjai
Molnár Krisztina

Molnár Krisztina

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerület, századosnegyedi (Strázsa utca 7) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 64,5 millió Ft, négyzetméter ára 934 783 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705971. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Századosnegyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.