star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

68,00 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed 1. kép

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed

  • 70m²


Ár:

68 000 100 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
35 ezer Ft
Építés éve
1950
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Eladó a József krt. on 70 nm es, 3. emeleti világos, két szobás lakás. Kb. 20 éve volt teljesen felújítva, villanyvezeték, vízcsövek, fürdőszoba. Azóta többször lett kifestve, és nyílászáró cserék voltak, továbbá parkettázás. A lakás jó állapotú, a szobákban szalag parketta, a többi helyiség járólapos. A konyhából egy másik helyiség nyílik, ami jelenleg spaizként van használva. A konyha világos, napos. A lakás az alábbiak szerint alaktható: A fürdő fekvése miatt, a nappaliba áthelyezthető a konyha, így egy amerikai konyha alakítható ki, és két külön nyíló szoba. A konyha rész szobává alkaításakor a spaiz összenyitható, vagy gardrobbá alakítható. A másik lehetőség két külön kb. 30 nm es lakás kialakítása, az egyik ablak megszüntetésével. Ez település kép engedélyhez kötött, de a házban már ezt a lakástipust így engedéllyel együtt kialakították. Az engedélyt minden esetben megadják, és illeték mentes.Minden helyiség ablakos, és világos. A lakás klímával ellátott, és hitelesített vízórával rendelkezik.A társasház karbantartott, a közös kéviselet folyamatosan pályázik, felújtások folyamatában történnek. Elkészült felújítások: a társasház tető szerkezetének a fele teljesen felújítva, gázcsőcsere, részleges villany felújítás a főgerincig. A társasházban Airbnb működtethető. A lakás jelenleg is kiválóan alkalmas akár hosszú, akár rövid távú kiadásra. Kiváló infrastruktúra, metro, villamos a közelben.Kérném ingatlanosok ne keressenek.


Elhelyezkedés

1082, Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed, József körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6708430


Ruzsiczky Zsuzsanna

Ruzsiczky Zsuzsanna

Hirdető további ingatlanjai
Ruzsiczky Zsuzsanna

Ruzsiczky Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: 6708430

Ruzsiczky Zsuzsanna

Ruzsiczky Zsuzsanna

Hirdető további ingatlanjai
Ruzsiczky Zsuzsanna

Ruzsiczky Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerület, népszínháznegyedi (József körút ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 68,00 millió Ft, négyzetméter ára 971 430 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ruzsiczky Zsuzsanna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6708430. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.