star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

629 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 54m²


Ár:

629 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
43 ezer Ft
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Eladó, igazi belvárosi hangulatú lakás a Rákóczi út és Kazinczy út sarkán. A félig felújított 54 nm -es lakás Lajta Béla (modern magyar építészet egyik kiemelkedő alakja) pirogránit domborműveivel díszített téglaburkolatos épületében található, a 3.emeleten .Befektetésnek is kíváló , AIRbnb lakássá alakítható.   Ablakai az egész nap világos, napfényes Rákóczi útra néznek. Csendes lakás ,360 cm belmagasságú , jelenleg 2 szoba , nappali, fürdő, konyha , előszoba található benne, de belmagassága miatt galériázható is . A ház túloldalán talàlható Spar, posta 30 m-re, Tesco 20 méterre . A 32 lakásos liftes társasház lakóközössége kiváló, a közös költség 43.000 Ft, mely tartalmazza a vízfogyasztást és a fűtési díjat is. A lakás bejárata a lifthez közel van, zàrt gangos részen. Közlekedés szempontjából 2 perc sétára van az M2 metro, valamint perceken belül ott van a 4-es 6-os villamos megállói is gyalogosan. Majdnem hogy a hàz előtt àll meg a 5, 7, 7E,112,100, 106,108,8E buszok, valamint a ház mögött a 74-es troli. Éjszakai közlekedés szempontjából is kiváló, szintén a közelben állnak meg a 907,907A,908 buszok. Ingatlanosok kérem ne írjanak.


Elhelyezkedés

1078, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Rákóczi út 18


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6676472


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Rákóczi út 18) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 629 millió Ft, négyzetméter ára 11 648 148 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 90%-kal magasabb. Az ingatlant Margitán Bea hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6676472. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.